APRENDRE ÉS DIVERTIT

APRENDRE ÉS DIVERTIT
ESTIMADES FAMÍLIES, US DONO LA BENVINGUDA AL BLOG DE 2n DE PRIMÀRIA A. AQUÍ ANIRÉ PENJANT MOLTES COSES SOBRE ELS VOSTRES FILLS I FILLES I PODREU ESTAR MÉS INFORMATS DE TOT EL QUE FEIM A L'AULA. ESPERO QUE US AGRADI. MOLTES GRÀCIES. SARA

TAULELL INFORMATIU

diumenge, 18 d’octubre del 2015

Arbres de tardor

El divendres vam pintar un arbre de tardor amb esponges, però abans de pintar-lo vam jugar una mica a endevinar.

Na Maria va arribar a classe amb un rollo de paper que en principi semblava normal

Pero aquell rollo de paper era màgic i es podia convertir en diverses coses: Na Maria va començar a fer com si fos una velleta amb un bastó i a poc a poc nosaltres ens vam anar imaginant totes aquelles coses en que es podia convertir aquell paper. Va ser divertit perquè era com si ens teletransportèssim a diversos mons, ja que aquell paper es convertia en tot allò que nosaltres demanavem.

Desprès de ser un bastó es va convertir en una guitarra, en una esponja com les que tenim a les dutxes de casa, en un piano, en una espasa per lluitar com a superherois, en un prismàtic gegant, en una trompeta i fins i tot en un cavall que anava galopant.

Desprès d'aquesta estona d'imaginació haviem de mirar què era realment el que hi havia a aquell rollo de paper tan curiós.

En vam obrir un trosset, però no es veia gaire bé. Alguns pensaven que era una persona dibuixada, però no ho era. Al final vam obrir una miqueta més i na Julia va descobrir que era el que s'amagava en el paper (eren branques i totes les branques feien un arbre!!!)

Era un arbre de tardor perquè se li havien caigut les fulles

Desprès vam començar a jugar a racons i mentrestant per grupets de 4 o 5 vam pintar la soca de l'arbre de color marró amb esponges.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada