APRENDRE ÉS DIVERTIT

APRENDRE ÉS DIVERTIT
ESTIMADES FAMÍLIES, US DONO LA BENVINGUDA AL BLOG DE 2n DE PRIMÀRIA A. AQUÍ ANIRÉ PENJANT MOLTES COSES SOBRE ELS VOSTRES FILLS I FILLES I PODREU ESTAR MÉS INFORMATS DE TOT EL QUE FEIM A L'AULA. ESPERO QUE US AGRADI. MOLTES GRÀCIES. SARA

TAULELL INFORMATIU

dijous, 15 d’octubre del 2015

Eriçons de tardor

Avui hem començat a fer la decoració de l'escola.

Durant l'assamblea na Maria ens ha ensenyat una imatge d'un animal de la tardor: l'eriçó. Aquest eriçó estava trist perquè les seves punxes eren una mica avorrides, però teniem una sol·lució. Hi havia diferents materials que li podiem enganxar.

Hem anat veient els diferents materials:
Els pinzells, la cola (que ens pensavem que era pintura perquè era de color blanc, però després hem mirat l'etiqueta i "sorpresa" posava "pegamento"), hem vist arròs, llenties, macarrons (Que no es podien menjar perquè estaven "sin cocer"), uns granets de color negre que na Naia desprès d'olorar-los ha sabut que era café perquè els seus papas en prenen a casa, mongetes, palillos i una cosa que estava dins una caixa que tenia un ocellet dibuixat que hem arribat a la conclusió que era menjar de pardalets.

Na Maria ens ha ensenyat com es feia (1r es posa la cola amb el pinzell i desprès es tria un material i es col·loca per fer les punxes.

Per parelles o individualment hem anat fet l'eriçó mentre la resta feien "pinxitos"


Ens han quedat uns eriçons ben XULOS que penjarem per l'escola per decorar el passadís.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada