APRENDRE ÉS DIVERTIT

APRENDRE ÉS DIVERTIT
ESTIMADES FAMÍLIES, US DONO LA BENVINGUDA AL BLOG DE 2n DE PRIMÀRIA A. AQUÍ ANIRÉ PENJANT MOLTES COSES SOBRE ELS VOSTRES FILLS I FILLES I PODREU ESTAR MÉS INFORMATS DE TOT EL QUE FEIM A L'AULA. ESPERO QUE US AGRADI. MOLTES GRÀCIES. SARA

TAULELL INFORMATIU

dimarts, 27 d’octubre del 2015

La lletra A

La setmana passada vam començar a treballar la lletra A.

A la nostra classe hi ha un nen i una nena que comencen per aquesta lletra; són n'Alan i na Aitana.

N'ALAN té dos "A" en el seu nom i na AITANA en té tres. Com que la setmana passada vam fer la feineta de n'Alan, avui ens tocava seguir amb la de na Aitana. 

A continuació hi ha les dos feinetes de la lletra A que ja hem treballat a classe, per si les voleu mirar.




Primer de tot repassem les A en llapis (Puja,puja, puja la muntanya / baixa, baixa, baixa la muntanya / i una ratlla al mig). També fem una linia per dins dels noms intentant no sortir-nos.

Desprès agafem els retoladors i repassem el que hem fet amb llapis.

La lletra gran la fem amb diferents tècniques, depenent del dia. La de n'Alan la vam fer amb gomets, en canvi, avui hem fet la de na Aitana primer pintant-la amb retolador i aferrant-hi desprès paper de celofan de colors.

Finalment a la part superior esquerra, na Maria escriu el nostre nom amb retolador d'un color clar (rosa o groc) i nosaltres el resseguim.

Cada dia anam fent millor les feinetes, ho fem com els nens grans!

El proper dia que facem la feineta de les lletres ens tocarà la E, que la tenen na Eva, n'Erik i na Elena!


PAPÀS I MAMÀS PODEU AJUDAR-NOS A BUSCAR ALGUNA IMATGE D'ALGUN ANIMAL O ALGUNA COSA QUE COMENCI PER LA LLETRA A? AIXÍ HO PODRIEM PENJAR A LA CLASSE I ENSENYAR A LA RESTA DE COMPANYS A L'ASSAMBLEA!
MOLTES GRÀCIES  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada