APRENDRE ÉS DIVERTIT

APRENDRE ÉS DIVERTIT
ESTIMADES FAMÍLIES, US DONO LA BENVINGUDA AL BLOG DE 2n DE PRIMÀRIA A. AQUÍ ANIRÉ PENJANT MOLTES COSES SOBRE ELS VOSTRES FILLS I FILLES I PODREU ESTAR MÉS INFORMATS DE TOT EL QUE FEIM A L'AULA. ESPERO QUE US AGRADI. MOLTES GRÀCIES. SARA

TAULELL INFORMATIU

dissabte, 31 d’octubre del 2015

La trencada

Ahir vam fer la trencada de fruits secs a l'escola.

Desprès de fer una estona de feina amb en Toni (el nostre AL) na Maria va treure una caixa sorpresa. Ens va dir que a dins i havia fruits secs i que amb aquells fruits fariem la trencada. Ens va demanar que si sabiem que era això de la trencada, alguns no ho sabiem, altres ens imaginavem que era un joc, però na Laira ens va donar una pista molt bona: "Es de rompre alguna cosa"

Llavors, rompríem alguna cosa, i aquella cosa eren fruits secs. Però quins fruits secs teniem? El primer que va sortir de tots eren ametlles amb closca. Les vam mirar i les vam tocar, però no sabíem com ho podiem rompre, tot i així ho vam intentar de diverses maneres


No hi havia forma! Aquelles ametlles no s'obrien. Finalment na Maria ens va dir que tenia una cosa dintre de la caixa que ens aniria molt bé per trencar aquelles ametlles. Era una pedra. Tots volíem intentar trencar els pruits secs i així ho vam fer.



Amb molt de compte i d'un en un vam anar a sortir enmig de l'estora per trencar les ametlles. Era molt divertit. Uns ho feiem fluixet i li haviem de donar 2 cops amb la pedra, altres feiem tanta força que fulminavem el granet d'ametlla. Desprès ens les vam menjar.


Finalment vam veure la resta de fruits secs que portava na Maria (Nous, pistatxos i castanyes) i els vam poder obrir i provar. Els trencàvem amb la pedra per torns. Mentre esperavem, na Caterina va saber obrir un anou amb les mans, tots vam reconèixer que devia tenir molta força, "segur que s'acaba sempre tot l'esmorzar" va dir na Eva. Casi segur que si!!!  ;)  
Per acabar vàrem sortir al pati dels grans i vam menjar els fruits secs que haviem portat la casa totes les classes d'infantil plegades.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada