APRENDRE ÉS DIVERTIT

APRENDRE ÉS DIVERTIT
ESTIMADES FAMÍLIES, US DONO LA BENVINGUDA AL BLOG DE 2n DE PRIMÀRIA A. AQUÍ ANIRÉ PENJANT MOLTES COSES SOBRE ELS VOSTRES FILLS I FILLES I PODREU ESTAR MÉS INFORMATS DE TOT EL QUE FEIM A L'AULA. ESPERO QUE US AGRADI. MOLTES GRÀCIES. SARA

TAULELL INFORMATIU

dijous, 22 d’octubre del 2015

Seriacions

Avui hem començat a treballar les seriacions i a fer-ho conjuntament amb un company de la classe.

Desprès del pati ens ha arribat una caixa misteriosa. Tenia moltes coses en el seu interior perquè quan la moviem feia molt de renou. Què podia ser? Ens hem imaginat moltes coses fins que na Maria ens ha donat una pista (Eren fruits de la tardor). A na Naia se li ha ocurrit que eren les castanyes, com les que sortien en la cançó que vam aprendre l'altre dia. Com que ho ha endivinat han sortit de la caixa, però quedava una altra cosa que estava dins d'un paquet de plàstic. Na Maria ens ha dit que començava per pis... i na Elena ha envivinat el que hi havia: Pistatxos.

Ara ja teniem dos tipus de fruits secs, que són típics de la tardor. Però què podiem fer amb ells? Hi havia uns papers on sortien fotos dels fruits secs que estaven dins de la caixa i els haviem de colocar seguint la serie (pistatxo, castanya, pistatxo, castanya...) Primer ho hem fet en gran grup i desprès per parelles. Ho hem fet molt bé, i a més si encertavem la serie ens podiem menjar els fruits secs, han set molt bons.


Avui ens hem portat tots molt bé i hem sabut treballar en parella i ajudar-nos! Na Maria està molt contenta :D

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada