APRENDRE ÉS DIVERTIT

APRENDRE ÉS DIVERTIT
ESTIMADES FAMÍLIES, US DONO LA BENVINGUDA AL BLOG DE 2n DE PRIMÀRIA A. AQUÍ ANIRÉ PENJANT MOLTES COSES SOBRE ELS VOSTRES FILLS I FILLES I PODREU ESTAR MÉS INFORMATS DE TOT EL QUE FEIM A L'AULA. ESPERO QUE US AGRADI. MOLTES GRÀCIES. SARA

TAULELL INFORMATIU

dilluns, 16 de novembre del 2015

Continuem amb el cos humà

Avui na Eva i na Laira han portat coses relacionades amb el cos humà i ens les han ensenyat a l'assamblea! Moltes gràcies!! Desprès les hem pogut penjar al nostre racó del cos! 

Desprès a l'hora de música, na Carme ens ha ensenyat una cançó molt divertida en la que ens assenyalàvem les parts del cos:



I a continuació, cadascú de nosaltres ha pintat una de les parts del cos que sortien en la cançó (cap, panxa, genolls i peus). Com que pintavem a un nen i a una nena, aquests ens han servit per classificar-nos i penjar les nostres fotos (les nenes a la nena i els nens al nen). Ens hem adonat que a la classe hi ha més nenes que nens!


Finalment, avui també ens hem pintat els peus per fer la nostra petjada! Ha set molt divertit! La pintura estava fresqueta i a molts, el pinxell ens feia pessigolles al peu!! 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada