APRENDRE ÉS DIVERTIT

APRENDRE ÉS DIVERTIT
ESTIMADES FAMÍLIES, US DONO LA BENVINGUDA AL BLOG DE 2n DE PRIMÀRIA A. AQUÍ ANIRÉ PENJANT MOLTES COSES SOBRE ELS VOSTRES FILLS I FILLES I PODREU ESTAR MÉS INFORMATS DE TOT EL QUE FEIM A L'AULA. ESPERO QUE US AGRADI. MOLTES GRÀCIES. SARA

TAULELL INFORMATIU

dimecres, 4 de novembre del 2015

El nostre cap amb llenties

Avui hem començat a estudiar el cos humà. Totes les parts que tenim i per això hem començat per la part del cap.

Hem fet una manualitat on les fotos dels nostres caps són les protagonistes. Es tractava de sembrr llenties en cotó a l'interior d'un got que tenia la foto de la nostra cara. Quan les llenties creixin semblarà que tenim cabells de color verd.

Primer hem vist els gots i ens ha fet molta gràcia veure les nostres cares. Desprès na maria ha tret un material que no sabiem ben bé que era; na Mailen deia que era per fer-se neta la cara i per despintar les ungles; na Eva ens ha dit que era molt suau i finalment na Laira quan l'ha vist de ben a prop ens ha dit que era cotó. Sembrariem les llavoretes en cotó.


Després hem mirat les llavoretes, tampoc sabiem que eren. Uns pensaven que eren galetes; altres l'han provat, però hem dit que es menja però quan està cuit que així eren molt dures. Finalment na Maria ha dit que començaven per llen... i na Mailen ha sabut que es tractava de llenties (llentejas)

Quan ja sabiem que era el necessari per fer la manualitat, hem anat a seure a les taules, hem posat una miqueta de coto i a damunt i hem anat posant llenties.


Finalment, un a un les hem anat regant i desprès les hem col·locat al lloc que previament haviem decidit entre tots que era el millor per colocar els nostres potets.



Ara cada dia, els capitans s'encarregaran de regar les llentietes i tots podrem anar mirant com ens creixen els cabells de color verd!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada