APRENDRE ÉS DIVERTIT

APRENDRE ÉS DIVERTIT
ESTIMADES FAMÍLIES, US DONO LA BENVINGUDA AL BLOG DE 2n DE PRIMÀRIA A. AQUÍ ANIRÉ PENJANT MOLTES COSES SOBRE ELS VOSTRES FILLS I FILLES I PODREU ESTAR MÉS INFORMATS DE TOT EL QUE FEIM A L'AULA. ESPERO QUE US AGRADI. MOLTES GRÀCIES. SARA

TAULELL INFORMATIU

dimarts, 10 de novembre del 2015

Fem massatges

Avui desprès d'anglès hem fet massatges. Però no eren massatges com sempre fem, sinó que na Maria ens ha sorprès amb un massatge nou. Ens ha dit que ens seiéssim a terra a l'estora, com si féssim un tren. Ha posat una musiqueta i ens ha dit que hauriem de seguir les instruccions que ens anès donant la música. Cadascú havia de fer un massatge al company de davant, al mateix temps que rebia un massatge del company de darrera. Per ser la primera vegada que feiem massatges d'aquest tipus ens ha anat prou bé. Mireu, mireu!



Quan hem acabat de fer els massatges, aprofitant que n'Erik havia portat una llanterna de la seva casa, hem mirat unes ampolles que havia portat na Maria de casa seva. Estavem amb els llums apagats i ella tenia aquelles ampolles a l'interior d'una bosssa. Un per un ens hem atracat fins on era ella i hem observat amb la llinterna el que hi havia. Es tractava d'unes ampolles que tenien purpurina al seu interior, que brillaven com si fos un tresor. Semblava que feiem màgia.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada