APRENDRE ÉS DIVERTIT

APRENDRE ÉS DIVERTIT
ESTIMADES FAMÍLIES, US DONO LA BENVINGUDA AL BLOG DE 2n DE PRIMÀRIA A. AQUÍ ANIRÉ PENJANT MOLTES COSES SOBRE ELS VOSTRES FILLS I FILLES I PODREU ESTAR MÉS INFORMATS DE TOT EL QUE FEIM A L'AULA. ESPERO QUE US AGRADI. MOLTES GRÀCIES. SARA

TAULELL INFORMATIU

dijous, 12 de novembre del 2015

Què sabem del cos humà?

Tot ha començat mentre esperavem per anar a rentar-nos les mans per desprès esmorzar. Mentre uns quants eren en  el bany n'Erik li ha contat una cosa a na Maria sobre la columna vertebral i els osssos. Era una informació molt important, així que quan tots ens haviem rentat les mans, hem deixat una estoneta perquè ell fes d'expert del tema i ens expliqués tot alló que sabia dels osssos. La resta quan hem vist que n'Erik ho feia tan bé, hem pensat que també podiem aportar el nostre granet d'arena.

Erem molts els voluntaris així que hem decidit que avui sortiriem a parlar uns quants, i la resta un altre dia (Que sirà divendres que ve).

Avui hem tingut com a ponents a:

- Erik: Els ossos
- Aitana: Les parts del cos
- Julia: Els cabells i la panxa
- Eva: El cos humà
- Mailen: La sang

Ha set una xerrada molt interessant i hem aprés moltíssimes coses! Mireu com ho hem fet!




ARA SI ENS VOLEU AJUDAR A BUSCAR IMATGES, OBJECTES O COSES RELACIONADES AMB EL COS HUMÀ US ESTAREM MOLT AGRAÏTS, JA QUE AIXÍ HO PODREM ENSENYAR I EXPOSAR DAVANT ELS NOSTRES COMPANYS. A MÉS DESPRÈS HO PODREM DEIXAR AL RACÓ DEL COS HUMÀ, AL COSTAT DEL NOSTRE MONIGOT EN TONI, AIXÍ ELL NO ESTARÀ TAN SOL!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada