APRENDRE ÉS DIVERTIT

APRENDRE ÉS DIVERTIT
ESTIMADES FAMÍLIES, US DONO LA BENVINGUDA AL BLOG DE 2n DE PRIMÀRIA A. AQUÍ ANIRÉ PENJANT MOLTES COSES SOBRE ELS VOSTRES FILLS I FILLES I PODREU ESTAR MÉS INFORMATS DE TOT EL QUE FEIM A L'AULA. ESPERO QUE US AGRADI. MOLTES GRÀCIES. SARA

TAULELL INFORMATIU

dimarts, 26 de gener del 2016

El proper divendres feim una cursa per la Pau

Benvolguts amics,
Enguany volem donar sentit al dia de la Pau. Per això hem pensat celebrar la "I Cursa per la Pau". 
La cursa tindrà lloc divendres dia 29 de gener.
Hi haurà dos recorreguts:
     - Infantil: sortida 10H 
     - Primària: sortida 10:30H
Tots els alumnes de l'escola correrem però volem que les nostres famílies, amics i veïns també participeu. 
Per aquest motiu l'escola obrirà les portes a tothom que vulgui participar. Els adults podeu passar per l'escola de dilluns fins dijous a les 9H o a les 14H a buscar els vostres dorsals. Aquests dorsals són dorsals solidaris, vol dir que quan vengueu a fer la inscripció trobareu una urna on podreu deixar els vostres donatius. Podeu córrer, anar caminant, fer de voluntaris indicant la direcció del recorregut als corredors... Quants més siguem, millor!
Tots els donatius aniran destinats a l'ONG "AMIGOS SOLIDARIOS", una organització que treballa a Uganda i Etiòpia construint escoles per a infants. Si voleu més informació podeu consultar la seva pàgina web http://www.amigosolidarios.com/

Després de córrer tots junts farem un "Esmorzar de germanor". Tothom que vulgui pot dur alguna cosa per menjar i/o beure. Ho compartirem tot!!
L'esmorzar el farem a les 11H al pati de l'escola.
A les 12H Comiat dels convidats i nosaltres seguirem amb altres activitats.

Tots els alumnes de l'escola hem anat als comerços de Sant Ferran, els hem explicat la nostra iniciativa i els hem demanat col·laboració, un donatiu voluntari si volen participar, sense compromís. Per aquest motiu hem intentat que el recorregut dels alumnes de Primària passi per davant de la majoria de comerços, per mostrar-los el nostre agraïment.

A nosaltres ens va tocar anar al supermercat, la panaderia i l'estanc. Aprofitant aquesta sortida a banda de demanar l'ajuda solidaria vam comprar mandarines i galetes!


Estam molt contents i il·lusionats. Esperam que aquesta sigui la primera cursa i que es pugui repetir.

Agraïm a tots els establiments la seva col•laboració! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada