APRENDRE ÉS DIVERTIT

APRENDRE ÉS DIVERTIT
ESTIMADES FAMÍLIES, US DONO LA BENVINGUDA AL BLOG DE 2n DE PRIMÀRIA A. AQUÍ ANIRÉ PENJANT MOLTES COSES SOBRE ELS VOSTRES FILLS I FILLES I PODREU ESTAR MÉS INFORMATS DE TOT EL QUE FEIM A L'AULA. ESPERO QUE US AGRADI. MOLTES GRÀCIES. SARA

TAULELL INFORMATIU

dijous, 21 de gener del 2016

Hem trobat uns núvols de pluja a classe

Avui quan hem arribat a classe ens hem trobat amb uns núvols amb pluja que estaven penjats molt alts.


 Però qui els havia penjat? Primer hem pensat que havia set na Maria pero ella ha aixecat els braços i no hi arribava, després hem pensat que hauria pujat a una cadira, però tampoc, fins i tot ha provat amb una taula, però no hi arribava de cap manera. 

Potser havia set una altra persona. Devia de ser na Carme, però ho ha provat i tampoc hi arribava. Desprès hem dit que potser era na Lluïsa, però tampoc. Això si que era un misteri.

Ja està, segur que havia set algun nen o alguna nena de la classe


No hi arribàvem de cap de les maneres! 

Na Mailen ha dit que potser havia set algun dels nostres pares, perquè són molt grans. Però tampoc podia ser perquè no tenien la clau de la classe.

N'Alan ha dit que ell sabia com havia set, un camió de bombers havia tret l'escala i així s'hi podia arribar. Hem decidit que creariem una escala per veure si funcionava. Per això hem usat les peces del racó de mecànics


Desprès per reforçar la nostra escala hem utilizat una mica de celo que hem tallat entre tots


Per fi, entre molts hem demostrat el que pensavem! Arribàvem als núvols! 


Ja per acabar hem desmontat la súper escala que haviem construit! 


Amb una activitat espontània durant l'assamblea hem treballat la creativitat, la motricitat fina, el treball en equip i moltes coses més. Però el que és més important, ens ho hem passat súper bé!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada