APRENDRE ÉS DIVERTIT

APRENDRE ÉS DIVERTIT
ESTIMADES FAMÍLIES, US DONO LA BENVINGUDA AL BLOG DE 2n DE PRIMÀRIA A. AQUÍ ANIRÉ PENJANT MOLTES COSES SOBRE ELS VOSTRES FILLS I FILLES I PODREU ESTAR MÉS INFORMATS DE TOT EL QUE FEIM A L'AULA. ESPERO QUE US AGRADI. MOLTES GRÀCIES. SARA

TAULELL INFORMATIU

dilluns, 11 de gener del 2016

Inici del 2n trimestre amb sorpresa


Avui hem tornat de les vacances de Nadal.

Estavem tots molt contents, teniem moltes coses que contar i veniem amb ganes de veure els nostres amics.

Quan hem arribat a classe ens hem adonat que a l'estora hi havia un paper molt extrany; era una nota. No sabiem qui l'havia deixat a la classe. Primer hem pensat que havia set algun dels nostres mestres però na Maria ens ha dit que no.

Aquesta era la nota: 


Nosaltres encara no sabem llegir pero la hem observat molt bé. Na Juana ha vist que hi havia 3 corones i lletres. N'Erik ha dit que eren 3 com els reis però les lletres encara que en coneixiem alguna no sabiem què posaven. Na Maria ens ho ha llegit. Deia "Ja hem arribat" i tenia una pista "una capsa negra". Qui havia arribat? Nosaltes? Ahh no, els reis!! Perquè hi havia 3 corones. Pero allà no hi havia cap capsa. 

Potser estava amagada per la classe. Ens hem aixecat i hem buscat per tot! Primer no trobàvem res fins que de sobte en Bru ha vist una capsa negra gegant! Dins hi havia regals! 


Hi havia diversos paquets que hem dut a l'estora i per torns els hem anat obrint. 


Ens han portat uns contes per contar a classe, llanternes i llums per la caixa de la foscor i alguna joguina pels racons! 

Hem estat molt contents perquè els reis també havien pensat amb la nostra classe!! 

Després de tot això hem desfet l'arbre de Nadal que havia portat na Aitana, ja que les festes ja han acabat. 

Ara ens toca tornar a la rutina, fer una mica de feina, jugar i passar-ho molt bé! Feliç 2016 a tothom! 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada