APRENDRE ÉS DIVERTIT

APRENDRE ÉS DIVERTIT
ESTIMADES FAMÍLIES, US DONO LA BENVINGUDA AL BLOG DE 2n DE PRIMÀRIA A. AQUÍ ANIRÉ PENJANT MOLTES COSES SOBRE ELS VOSTRES FILLS I FILLES I PODREU ESTAR MÉS INFORMATS DE TOT EL QUE FEIM A L'AULA. ESPERO QUE US AGRADI. MOLTES GRÀCIES. SARA

TAULELL INFORMATIU

dilluns, 18 de gener del 2016

La maleta viatgera: JULIA

Avui na Julia ha portat la maleta viatgera amb 3 coses que eren molt importants per ella. Ens ha explicat on les tenia, com hi jugava i les ha compartit amb tots nosaltres. Ha deixat que ho toquéssin i que ho utilitzéssim!!


1r Ha mirat dina la maleta què portava. Ens ha dit que eren 3 coses.


2n Ha tret el primer objecte. Ens ha dit que era un peluix de na Hello Kitty. Que el tenia a la seva habitació, que li agradava molt i que era una gateta enfermera. Ens l'ha deixat tocar. Era molt suau.


3r Ha tret un conte de princeses que ens ha agradat molt perquè a cada pàgina hi havia un puzzle diferent. Ha escollit a na Aitana perquè l'ajudàs a fer el puzzle mentre la resta miràvem.


4t Ha tret una pissarra màgica que tenia un cor, una estrella i un llàpis. Ens ha dit que de vegades hi pintava. Hem vist que era màgica perquè hem provat de pintar a sobre d'un paper i només es quedava pintat a la pissarra de na Julia. Com que era una pissarra molt xula hem decidit que fariem un dibuix entre tots. Ens ha quedat així:


Ara el proper divendres s'emportrà la maleta un nen o una nena de la nostra classe i podrà preparar-la durant el cap de setmana per dilluns poder compartir amb nosaltres les seves coses més especials.

Moltes gràcies Julia! Ho has fet molt bé!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada