APRENDRE ÉS DIVERTIT

APRENDRE ÉS DIVERTIT
ESTIMADES FAMÍLIES, US DONO LA BENVINGUDA AL BLOG DE 2n DE PRIMÀRIA A. AQUÍ ANIRÉ PENJANT MOLTES COSES SOBRE ELS VOSTRES FILLS I FILLES I PODREU ESTAR MÉS INFORMATS DE TOT EL QUE FEIM A L'AULA. ESPERO QUE US AGRADI. MOLTES GRÀCIES. SARA

TAULELL INFORMATIU

dilluns, 8 de febrer del 2016

La maleta viatgera: Alan


Avui li tocava a n'Alan ensenyar-nos algunes de les coses de casa que més li agradaven.

El primer que ha tret ha set una joguina de "Ironman" ens ha dit que era una de les seves preferides perquè tenia molta força i perquè a ell li encantava molt aquest personatge. Tambè ens ha dit que de vegades hi juga amb el seu germà Izan, que juguen a lluites de joguina però sense barallar-se de veritat! N'Alan ha estat molt content perquè n'Erik ens ha dit que ell també tenia un "Ironman" com el seu però amb colors diferents. Han dit que un dia podran jugar junts perquè són amics.


A banda d'aquesta joguina n'Alan n'ha portat una altra, que haviem d'endevinar. Només li veiem el peu i entre tots hem decobert que era en Hulk! 
N'Alan ens l'ha deixat tocar i ens ha dit que en Hulk era el més forçut de tots i el que més li agradava perquè tenia molta força com ell i perquè era de color verd, que el color verd li encantava molt. Ens ha dit que tenia aquestes joguines a la seva habitació. També ens ha contat que anaven sense piles i ens ha ensenyat com movien el cap (que miraven cap a nosaltres) i les cames.


Finalment ens ha ensenyat els dos ninots junts i ens ha fet un exemple de com hi jugava! 


El divendres d'aquesta setmana un altre nen o nena s'emportarà la maleta viatgera!

Ens ha agradat molt tot el que ens has ensenyat Alan!! Moltes gràcies!! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada