APRENDRE ÉS DIVERTIT

APRENDRE ÉS DIVERTIT
ESTIMADES FAMÍLIES, US DONO LA BENVINGUDA AL BLOG DE 2n DE PRIMÀRIA A. AQUÍ ANIRÉ PENJANT MOLTES COSES SOBRE ELS VOSTRES FILLS I FILLES I PODREU ESTAR MÉS INFORMATS DE TOT EL QUE FEIM A L'AULA. ESPERO QUE US AGRADI. MOLTES GRÀCIES. SARA

TAULELL INFORMATIU

dimarts, 16 de febrer del 2016

La maleta viatgera: Elena

Avui na Elena ha portat la maleta viatgera carregada de moltes coses importants per ella.



En primer lloc ens ha tret una espècie de martell, que ens ha dit que l'havia tret de la seva habitaciò i que quan picaves d'una banda s'aixecava de l'altra. Ens ha dit que semblava "algo para bebés".

Desprès ens ha ensenyat un maletí de maquillatge. Ens ha dit que era seu i que estava a la seva habitació. Tambè ens ha dit que ni la mare ni la güela la maquillen, que ho fa ella sola. Ens ha confessat qe li encanta maquillar-se. Na Maria li ha demanat a veure si en Martí, el seu germà, era el que la maquillava. Pero ha rigut i ha dit que ell no en sabia. Abans d'anar a casa ens ha deixat maquillar a tots! 



A continuació, ens ha ensenyat un conillet de peluix. Ens ha dit que dormia amb ell. Li hem demanat que com es deia, però resulta que no té nom, desprès li hem demanat que si era un nen o una nena i ens ha dit que una nena. I ens ha ensenyat que tenia cua! A més era un conillet molt suau! 


Finalment ha tret una cosa que semblava de metges! Ens ha dit que era una xeringa i que servia per curar-nos si estam malalts!! 


Ens has ensenyat moltes coses Elena! Ara ja coneixem millor el que t'agrada i sabem més coses de tu! Ho has fet molt bé! 

Gràcies! El divendres que ve s'emportarà la maleta un altre nen o nena!! 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada