APRENDRE ÉS DIVERTIT

APRENDRE ÉS DIVERTIT
ESTIMADES FAMÍLIES, US DONO LA BENVINGUDA AL BLOG DE 2n DE PRIMÀRIA A. AQUÍ ANIRÉ PENJANT MOLTES COSES SOBRE ELS VOSTRES FILLS I FILLES I PODREU ESTAR MÉS INFORMATS DE TOT EL QUE FEIM A L'AULA. ESPERO QUE US AGRADI. MOLTES GRÀCIES. SARA

TAULELL INFORMATIU

dimarts, 9 de febrer del 2016

Pinces: Motricitat fina

Avui quan hem arribat a classe hem vist que hi havia un material nou: pinces d'estendre la roba.

No eren unes pinces normals, sinò que tenien els nostres noms escrits! 

Primer de tot hem fet un joc de reconeixement, a veure qui endevinava més noms! Avui els campions han set n'Erik i na Elena! Que han endivinat més de 4 noms cadascun.

Després cadascú ha hagut de trobat el seu nom. Uns l'hem localitzat a la primera i altres hem hagut de buscar les nostres targetes per trobar-lo. Si hem necessitat ajuda l'hem demanat a un company.


Com que cadascú tenia la seva pinça hem pogut fer un joc que ens ha preparat na Maria i que era una mica difícil.

Ens ha posat galetes i el nen o la nena que n'acinseguia agafar una amb la pinça se la podia menjar. Alguns intentavem ajudar-nos amb l'altra ma, però no valia perquè es trampa. Tots els que hem aconseguit agafar o obrir ben bé la pinça hem pogut menjar una galeta.





Els que no ho hem aconseguit no passa res perquè un altre dia hi tornarem a jugar! A casa tambe podem practicar amb les pinces! És un bon exercici per nosaltres i a més podem ajudar-vos a estendre la roba ;)





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada