APRENDRE ÉS DIVERTIT

APRENDRE ÉS DIVERTIT
ESTIMADES FAMÍLIES, US DONO LA BENVINGUDA AL BLOG DE 2n DE PRIMÀRIA A. AQUÍ ANIRÉ PENJANT MOLTES COSES SOBRE ELS VOSTRES FILLS I FILLES I PODREU ESTAR MÉS INFORMATS DE TOT EL QUE FEIM A L'AULA. ESPERO QUE US AGRADI. MOLTES GRÀCIES. SARA

TAULELL INFORMATIU

divendres, 4 de març del 2016

La maleta viatgera: Bru

Avui en Bru ha vingut molt carregat a l'escola.

Portava una maleta plena de coses importants per ell! 


Primer ens ha ensenyat en Mic que era un peluix. Ens ha dit que dorm amb ell i que també surt  a la tele. N'Alan ens ho ha confirmat, perquè ens ha dit que a la seva tele també surt. En Bru ens ha contay que el té en el seut quarto, que és un quarto per ell sol. 



Desprès ha tret un altre peluix. Aquest era un gos i també surt a la tele. N'Erik i en Pedro l'havien vist!
En Xeis és un gos de la patrulla canina. Tambè està al llit d'en Bru i dorm amb ell. És un policia i no mossega. Ens ha dit que tambe salta com ell i que són amics


Desprès ens ha tret un dinosaure. Era el dinosaure Rex. Ens ha dit que el té a casa i que juga amb els altres dinosaures, perquè a casa en té molts que són amics! Ens ha dit que era un nene i que és dolent perquè mossega.


Ens ha donat mossos a tots! 



Finalment ens ha tret un cavall molt xulo de colorins! Ens ha dit que tambè estava a la seva habitació i que aquest no té nom. Ens ha dit que hi jugava saltant i també amb la seva germana gran, n'Ariadna! 



Bru, moltes gràcies per compartir totes aquestes coses amb nosaltres. Ara ja et coneixem una mica millor! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada