APRENDRE ÉS DIVERTIT

APRENDRE ÉS DIVERTIT
ESTIMADES FAMÍLIES, US DONO LA BENVINGUDA AL BLOG DE 2n DE PRIMÀRIA A. AQUÍ ANIRÉ PENJANT MOLTES COSES SOBRE ELS VOSTRES FILLS I FILLES I PODREU ESTAR MÉS INFORMATS DE TOT EL QUE FEIM A L'AULA. ESPERO QUE US AGRADI. MOLTES GRÀCIES. SARA

TAULELL INFORMATIU

dissabte, 12 de març del 2016

La maleta viatgera: Eva


Ahir la nostra companya Eva va venir ben carregada a l'escola! Portava moltes coses importants per ella!


Primer ens va ensenyar una caixa en la qual guardava molts de tresors que havia anat trobant per davora la feina de la seva mamà i altres coses que li agradaven molt. Hi havia pedres de vidre, còdols i pinta ungles (que ella se'l sap posar sola).
Ens va dir que guardava aquella caixa a l'escriptori de la seva habitació.



Desprès ens va ensenyar una llanterna que ens va explicar que ara no funcionava perquè no tenia piles però que abans feia llum com les del racó de la foscor.


Desprès va treure una princesa Disney, de seguida que la va veure, na Mailen ens va dir que era la Cenicienta. Na Eva ens va explicar que la seva mamà li havia comprat a una botiga que estava per prop de la seva casa "por allí atrás". Ens la va deixar tocar a tots.


Per acabar ens va ensenyar un llibre. Era un llibre de puzles on sortien molts d'animals! Ens va agradar molt, però vam decidir que no tocariem els puzles perquè la nostra companya ens va dir que eren molt complicats!


Moltíssimes gràcies per compartir totes aquestes coses amb nosaltres!! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada