APRENDRE ÉS DIVERTIT

APRENDRE ÉS DIVERTIT
ESTIMADES FAMÍLIES, US DONO LA BENVINGUDA AL BLOG DE 2n DE PRIMÀRIA A. AQUÍ ANIRÉ PENJANT MOLTES COSES SOBRE ELS VOSTRES FILLS I FILLES I PODREU ESTAR MÉS INFORMATS DE TOT EL QUE FEIM A L'AULA. ESPERO QUE US AGRADI. MOLTES GRÀCIES. SARA

TAULELL INFORMATIU

dilluns, 21 de març del 2016

Maleta viatgera: Aitana

Avui n'Aitana ha vingut amb molt d'entusiasme a l'escola. Venia amb una maleta carregada de coses molt importants per ella i tenia moltes ganes de compartir-ho amb tots nosaltres!


Primer de tot ens ha ensenyat un peluix de na Minie! Ens ha dit que li agradava molt perquè sempre l'acompanyava a l'hora de dormir i perquè era molt suau.


Desprès ens ha ensenyat un bebé de joguina. Era un bebé que feia molt bona olor! Ens ha dit que no tenia nom perquè la seva mamà encara no n'hi havia posat cap. A més ens ha dit que dormia a la seva habitació en una cuna que estava al seu llit. Nosaltres li hem demanat que si no la molestava per dormir i ens ha dit que perquè no la molestàs ella de vegades anava a dormir amb el papà i la mamà.


A continuació ens ha ensenyat un micròfon de joguina, i ens l'ha deixat veure un per un. Els que hem volgut hem cantat cançons entonant el millor que sabiem. Ella ens ha dit que de vegades cantava a casa seva i que li agradaven molt les cançons.


A més, ens ha ensenyat un llibre de puzzles. Era un llibre on sortien moltes de les princeses Disney que ens agraden a tots! N'Aitana com que és molt bona companya i comparteix ens l'ha deixat posar al racó dels trencaclosques perquè hi poguèssim jugar! 


Ja per acabar, ens ha ensenyat una llibreta on hi fa feinetes. Ens ha ensenyat com escrivia el seu nom i com havia après a escriure PAPA i MAMA! Ens ha explicat que era molt fàcil (papà porta 1r la d'en Pedro i desprès la de n'Alan i Aitana, això 2 vegades; i mamà 1r la de Mailen i Maria i desprès la d'Alan i Aitana, tambè 2 vegades). Com que ens ho havia ensenyat ho hem escrit entre tots. A més molts de nosaltres hem comentat que tambè feim feinetes a casa com n'Aitana! Na Maria està molt contenta de que tinguem tantes ganes d'aprendre i de treballar! 


Aitana, moltes gràcies per compartir tantes coses amb nosaltres!!! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada