APRENDRE ÉS DIVERTIT

APRENDRE ÉS DIVERTIT
ESTIMADES FAMÍLIES, US DONO LA BENVINGUDA AL BLOG DE 2n DE PRIMÀRIA A. AQUÍ ANIRÉ PENJANT MOLTES COSES SOBRE ELS VOSTRES FILLS I FILLES I PODREU ESTAR MÉS INFORMATS DE TOT EL QUE FEIM A L'AULA. ESPERO QUE US AGRADI. MOLTES GRÀCIES. SARA

TAULELL INFORMATIU

dilluns, 11 d’abril del 2016

La maleta viatgera: Juana

Avui ha vingut na Juana a l'escola amb una maleta viatgera ben carregada de coses importants per ella.

Ens ho ha ensenyat a tots i ens ha explicat moltes coses sobre ella i la seva família!

Primer de tot ens ha ensenyat na Minie! Era de peluix i ens ha dit que dormia amb ella. Ens ha explicat que tenia una habitació per ella sola i que hi dormia amb na Minie, una granoteta i un osset.


Hem vist que na Julia de la nostra classe també portava una Minie, però en aquest cas a la camiseta! 


Seguidament ha tret una altra cosa; ens ha dit que era un "pañal". Na Juana ens ha explicat que era molt inportant per ella ja que el portava la seva germaneta petita (na Faustita). Na Dina ens ha dit que la seva germana na Rania també en portava perquè era un bebé i na Eva ens ha dit que la seva germaneta na Laura també. La resta hem recordat que n'haviem dut de més petits. Fins i tot na Maria n'havia dut (ens ha fet molta gràcia que na Maria haguès dut bolquers!)


Na Juana ens ha explicat que aquell bolquer estava net però que era perquè la seva germaneta hi fes pipi i caca.
Na Maria ha demanat que si algú de nosaltres sabia posar bolquers però nongú en sabia, així que ens ha fet una demostraciò amb un bebé de joguina de la escola (li anava una mica gran!)


Seguidament ha tret un conte de la bossa. Na Juana ens ha dit que no se'l sabia així que l'ha contat na Maria, perquè encara que no el conegués, tenia lletres i na Maria ja sap llegir. Era d'un gatet que anava trobant amics!


A continuació ens ha tret un estri per fer massatges. Na Juana ens ha fet un massatget relaxant a tots els que hem volgut! I ens ha explicat que els seus papàs també li fan massatges i que ella n'hi fa a na Faustita perquè dormi bé!



Després d'aquest massatge tan agradable, ens ha ensenyat una foto de Frozen, ella li deia de "Libre soy" ens ha dit que se la havia fet al circ i que també hi sortia la seva germaneta.


Ha seguit treguent més coses; ens ha ensenyat un maquillatge i un bàlsam labial (que na Naia ens ha explicat que era cacao) ens ha dit que li agradava molt pintar-se perquè així estava molt guapa.



Ens ha ensenyat una caixa amb tresorets que havia recollit per la platja amb la seva família.


Una flauta ja que li agrada molt la música. Na Maria ens ha ensenyat com tocava una cançó. Sonava molt bé aquella flauta! 


També ens ha ensenyat un pot de xampú que feia molt bona olor. Ens ha explicat que anava a la piscina de Sant Francesc a nedar tant a la gran com a la petita al grup d'en Luis i na Ester!


A més ens ha ensenyat com una targeta que era d'un mag ens ha dit que el va veire al vaixell de Barcelona amb el seu germà que es diu Aleix. Que hi havia llits i que el mag feia magia amb tres bolles.

També ens ha ensenyat un record de Barcelona que ens ha dit que era de la seva amiga na Marina, que viu a Barcelona.


Ja per acabar ens ha ensenyat un gosset petitet que li agrada molt per jugar.


Juana ens ha agradat molt conèixer tantes coses sobre tu! Moltes gràcies! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada