APRENDRE ÉS DIVERTIT

APRENDRE ÉS DIVERTIT
ESTIMADES FAMÍLIES, US DONO LA BENVINGUDA AL BLOG DE 2n DE PRIMÀRIA A. AQUÍ ANIRÉ PENJANT MOLTES COSES SOBRE ELS VOSTRES FILLS I FILLES I PODREU ESTAR MÉS INFORMATS DE TOT EL QUE FEIM A L'AULA. ESPERO QUE US AGRADI. MOLTES GRÀCIES. SARA

TAULELL INFORMATIU

dimecres, 4 de maig del 2016

A partir d'ara serem la classe dels detectius!

Avui quan ja haviem triat la primera capitana, que era n'Aitana, ens hem adonat que les nostres fotos no eren a l'assamblea. En un primer moment hem pensat que potser ens les heviem oblidat als racons (ja que normalment usem les mateixes fotos per racons que per l'assamblea), però ho hem anat a mirar i no hi eren. Què havia passat?

Desprès de buscar per tota la classe hem descobrit que hi havia un cofre misteriós. Hem decidit que ho obririem i SORPRESA... hi havia unes etiquetes, però eren diferents de les que nosaltres utilitzàvem normalment, no hi era la foto! Nomès sortien els nostres noms!

Algú ho havia canviat però qui? Perquè na Maria no havia set! Li hem demanat a na Lluïsa i a na Carme, però elles tampoc havien set!! Potser una fada, un rei mag o algú havia fet màgia.

Com que no sabiem qui era el culpable, hem seguit amb la classe normal però seguiem pensant amb el canvi que ens havien fet.

Quan ha acabat l'assamblea, na Maria ens ha demanat que què voldriem estudiar aquest trimestre; han sortit vàries propostes, com ara superherois, princeses, els castells... però finalment la proposta més votada ha set la dels detectius, perquè agafen pistes i investiguen cassos.

A partir d'aquí hem començat a parlar de tot allò que sabiem dels detectius:

- Erik "Busquen pistes i pensen"
- Neus "Fan fotos i les miren"
- Laira "busquen huellas"
- Mailen "Las huellas de nosotros!"
- Julia "Tienen una lupa para investigar las huellas"
- Aitana "Y investigan cosas"
- Erik " Llevan sombrero como Sherlock Yack, que es un detective"

Hem volgut saber més coses dels detectius, així que hem posat a la nostra pantalla un capítol dels dibuixos animats de Sherlock Yack. I desprès de veure'l l'hem comentat!

- Elena "Té una lista per apuntar qui és el culpable"
- Pedro "Fa preguntes"
- Julia "Apunta en un paper"
- Mailen "Apunta el que li diuen y las pruebas son que lo han hecho muy bien, por ejemplo una foto"
- Bru "Un cas és el que s'ha d'investigar"
- Caterina "Resol un misteri mirant les pistes"

Hem sabut moltes coses dels detectius, però encara hem de coneixer-ne moltes més! Si per casa teniu alguna cosa relacionada amb els detectius i la voleu portar a classe ens anirà molt bé!!! Moltes gràcies!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada