APRENDRE ÉS DIVERTIT

APRENDRE ÉS DIVERTIT
ESTIMADES FAMÍLIES, US DONO LA BENVINGUDA AL BLOG DE 2n DE PRIMÀRIA A. AQUÍ ANIRÉ PENJANT MOLTES COSES SOBRE ELS VOSTRES FILLS I FILLES I PODREU ESTAR MÉS INFORMATS DE TOT EL QUE FEIM A L'AULA. ESPERO QUE US AGRADI. MOLTES GRÀCIES. SARA

TAULELL INFORMATIU

dissabte, 28 de maig del 2016

La maleta viatgera: Laira

Aquesta setmana na Laira s'ha emportat la maleta viatgera i ha vingut a l'escola carregada de coses molt importants per ella.

En primer lloc ens va mostrar una joguina d'en Suma, un personatge de la Patrulla canina. Anava montat amb un deslizador, que és un aparell per poder anar per sobre de l'aigua. Na Laira ens va dir que es desplaçava per damunt de l'aigua i ho vam provar.


 Entre 3 nens que van sortit a sorts vam buidar l'aigua d'una garrafa a una tina i vam veure com en Suma surava. Na Laira ens va dir que en Suma estava a la seva habitació.





Després ens va ensenyar una Minie que cantava. Ens la va deixar tocar a tots. Ens va dir que estava a l'habitació lila, que és la que ella dorm i que a banda d'aquesta habitació en té una altra de color groc.



Seguidament ens va ensenyar 2 contes que tenia i ens els va contar.



Finalment ens va ensenyar una peça de roba, però va intentar provar-se-la i li anava una mica petiteta. Tots vam riure molt perquè no li cabia ni per un peu!



Moltissimes gràcies Laira per compartir totes aquestes coses amb nosaltres. Estem molt contents de que ens hagis explicat tot això perquè així ja et coneixem millor!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada