APRENDRE ÉS DIVERTIT

APRENDRE ÉS DIVERTIT
ESTIMADES FAMÍLIES, US DONO LA BENVINGUDA AL BLOG DE 2n DE PRIMÀRIA A. AQUÍ ANIRÉ PENJANT MOLTES COSES SOBRE ELS VOSTRES FILLS I FILLES I PODREU ESTAR MÉS INFORMATS DE TOT EL QUE FEIM A L'AULA. ESPERO QUE US AGRADI. MOLTES GRÀCIES. SARA

TAULELL INFORMATIU

divendres, 21 d’octubre del 2016

Jocs al pati! Experiementem

Avui ha plogut durant tot el mati i moltes classes no han sortit al pati!

Na Maria a classe ens ha dit com havíem de jugar! Sense posar el cul a terra, com si fóssim granotes, també ens ha dit que ens podíem atracar a les basses però que la norma era no esquitxar ni passar per dins amb les sabates!

Com que la nostra mestra confia amb nosaltres perquè ja som grans i responsables ens ha deixat anar al pati infantil i ens ho hem passat super bé! Ja que el teníem per nosaltres sols!

Hem jugat junts i hem fet cas de totes les indicacions! Hem experimentat,  hem treballat la motricitat, hem vist com si tires coses a les basses fa com si fossin ones, hem descobert que si juntam arena mullada amb la que està seca podem fer com un ciment, hem dibuixat amb els pals dins l'aigua, experimentat amb el pes (la mateixa quantitat de sorra si la mulles pesa mes) i fins i tot hem creat un riu entre tots!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada