APRENDRE ÉS DIVERTIT

APRENDRE ÉS DIVERTIT
ESTIMADES FAMÍLIES, US DONO LA BENVINGUDA AL BLOG DE 2n DE PRIMÀRIA A. AQUÍ ANIRÉ PENJANT MOLTES COSES SOBRE ELS VOSTRES FILLS I FILLES I PODREU ESTAR MÉS INFORMATS DE TOT EL QUE FEIM A L'AULA. ESPERO QUE US AGRADI. MOLTES GRÀCIES. SARA

TAULELL INFORMATIU

dilluns, 19 de desembre del 2016

Patges reials

Avui arribaven a l'escola els ajudants dels reis!! Així que des que hem arribat a escola hem fet els preparatius per la seva arribada.

Primer de tot hem revisat que tots tonguessim la carta dels reis i els que no l'havien portat n han hagut de fer una ràpidament! 

Després com que ja tenien les cadires preparades, ente tots els hi hem fet un camí per tal que no es perdessin i trobessin la nostra classe ràpidament.


A continuació hem escrit a la pissarra de darrere el lloc que s'havien d'asseure, la parsula benvinguts, per tal que es sentissin ben acollits a la nostra classe i fessin arribar les cartes a les magestats com cal! 


De seguida hem sentit passes! Eren ells! Ens hem quedat en silenci i els hem donat la benvinguda. Hem anat passant a poc a poc per donar-lis les nostres cartes! Ells ens tenien una sorpresa preparada: uns quants caramels per cadascú! 


Ja per acabar ens hem fet una foto amb ells i els hi hem demanat que per favor fèssin arribar les nostres cartes als reis! 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada