APRENDRE ÉS DIVERTIT

APRENDRE ÉS DIVERTIT
ESTIMADES FAMÍLIES, US DONO LA BENVINGUDA AL BLOG DE 2n DE PRIMÀRIA A. AQUÍ ANIRÉ PENJANT MOLTES COSES SOBRE ELS VOSTRES FILLS I FILLES I PODREU ESTAR MÉS INFORMATS DE TOT EL QUE FEIM A L'AULA. ESPERO QUE US AGRADI. MOLTES GRÀCIES. SARA

TAULELL INFORMATIU

dimecres, 8 de març del 2017

Anem a correus a enviar una carta a na Naia

Avui hem fet una sortida molt especial! 

Com que estem estudiant les professions i una de les nostres companyes ha anat a viure a Valencia, hem aprofitat l'ocasió per anar a correus i enviar-li una carta! 

Primer hem anat a la llibreria perquè pensàvem que allà hi havia segells, però resulta que no, que els venen a l'estanc així que també hem anat a l'estanc!


A continuació hem agafat el segell i l'hem enganxat al nostre sobre


 Després hem anat a correus per enviar la carta! Havíem escrit molt bé la direcció i la senyora de correus ens ha dit que arribarà en uns 5 dies! 



Com que ens sobrava molta estona per l'autobús i teniem gana hem passat pel forn i hem comprat 2 barres de pa, una amb tomata i l'altre amb oli per menjar una mica! 

Hem trobat la tia de na Neus i un sentor al supermercat que han estat molt simpàtics i ens han regalat un sugus a cadascú! Moltes gràcies! 

Finalment hem anat a la plaça per menjar-les! I hem aprofitat per jugar una estona! 


Ara ja coneixem més el nostre entorn! 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada