APRENDRE ÉS DIVERTIT

APRENDRE ÉS DIVERTIT
ESTIMADES FAMÍLIES, US DONO LA BENVINGUDA AL BLOG DE 2n DE PRIMÀRIA A. AQUÍ ANIRÉ PENJANT MOLTES COSES SOBRE ELS VOSTRES FILLS I FILLES I PODREU ESTAR MÉS INFORMATS DE TOT EL QUE FEIM A L'AULA. ESPERO QUE US AGRADI. MOLTES GRÀCIES. SARA

TAULELL INFORMATIU

dimecres, 19 d’abril del 2017

Enviem un missatge a la nostra amiga Naia

La última setmana de classe del 2n trimestre vam rebre la resposta de la nostra amiga Naia. Com ja sabeu li havíem escrit una carta, aprofitant la tasca dels oficis (per conèixer una mica millor el funcionament de correus) i per fi ens va enviar la seva resposta!!

Tots vam estar molt contents! I ens va fer moltíssima il·lusió. En la carta na Naia ens va explicar com era la seva vida ara que viu a València i ens va parlar de les falles (Una festa típica d'allà, on creen escultures enormes i desprès les cremen). Ens va ensenyar que a la seva nova escola feien una falla i ens va presentar els seus companys actuals, tot i que ens va dir que ens trobava a faltar.

A banda de les cartes hi ha altres víes de comunicació, i fent-nos servir de les noves tecnologies, li volem fer arribar els nostres sentiments (Cadascú va comentar el que va trobar oportú, l'únic que es demanava als nens es que li enviessin un missatge a na Naia). Aqui va el missatge per na Naia!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada