APRENDRE ÉS DIVERTIT

APRENDRE ÉS DIVERTIT
ESTIMADES FAMÍLIES, US DONO LA BENVINGUDA AL BLOG DE 2n DE PRIMÀRIA A. AQUÍ ANIRÉ PENJANT MOLTES COSES SOBRE ELS VOSTRES FILLS I FILLES I PODREU ESTAR MÉS INFORMATS DE TOT EL QUE FEIM A L'AULA. ESPERO QUE US AGRADI. MOLTES GRÀCIES. SARA

TAULELL INFORMATIU

dimecres, 18 d’octubre del 2017

Restaurant Ca’n Pasqual

Avui a primera hora del matí hem agafat l’autobús i hem anat fins es Caló per visitar el papà d’en Pedro que fa feina a un restaurant que es diu ca’n Pasqual! 

El papà d’en Pedro ens ha explicat com és un restaurant i ens ha dit que ell és cuiner però que també són necessaris els cambrers! Uns fan el menjar i els altres els serveixen als clients! 

Nosaltres hem fet una mica de tot! 

1r ens hem preparat la nostra pròpia taula! Feia falta ajuntar taules, agafar cadires, posar coixins a les cadires i posar el mantel.


Desprès ens ha ensenyat la cuina! Que és allí on es fa el menjar! Es tracta d’una cuina molt gran! 

Hi havia cuberts de tota mena i estris per cuinar

Una màquina per tallar embotits i una altra per picar la carn

Uns fogons ben grans per cuinar 

Olles, forns i microones. Hi havia diversos forns que anaven de costat a costat! Ens podíem veure els uns als altres a mesura que passavem! 

També hem vist moltes olles i ganivets gegants

Una màquina per pesar i plats

Després ens hem assegut a taula! I el cambrer ens ha ajudat a parar-la. Ens ha donat els estris i ho haviem d’anar col•locant! Els cuberts a la dreta el plat davant i el got una mica més envant! 


Per començar a picar ens han portat unes olivetes d’aperitiu


Ens han regalat un gorro de cuiners per cadascú i ens han portat el 1r plat: ensalada amb tomata, patata bollida i peix sec


De segon plat ens han convidat a una truita amb patates boníssima! No n’hem deixat ni un trosset! 


I finalment de postre ens han fet una gran sorpresa! Ens han deixat escollir a cadascú el gelat que voliem! 


Per acabar ens hem fet les mans ben netes i hem tingut una estoneta per jugar al parc amb el llit elàstic i els gronxadors!

Hem tingut molta sort perquè ens han convidat, que si haguèssim hagut de pagar el compte a aquestes hores encara estaríem fent plats nets! 

Moltíssimes gràcies al papà d’en Pedro! Ens ha tractat de luxe! T’estem molt agraïts! Gràcies a tu ja podrem montar el nostre restaurant i hem tornat a l’escola amb la panxa ben plena! 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada