APRENDRE ÉS DIVERTIT

APRENDRE ÉS DIVERTIT
ESTIMADES FAMÍLIES, US DONO LA BENVINGUDA AL BLOG DE 2n DE PRIMÀRIA A. AQUÍ ANIRÉ PENJANT MOLTES COSES SOBRE ELS VOSTRES FILLS I FILLES I PODREU ESTAR MÉS INFORMATS DE TOT EL QUE FEIM A L'AULA. ESPERO QUE US AGRADI. MOLTES GRÀCIES. SARA

TAULELL INFORMATIU

dilluns, 13 de novembre del 2017

Jocs interactius 3

Avui hem tornat a tenir jocs interactius a classe i hem tingut la sort de comptar amb les mamàs de na Julia, na Neus i n’Eva! 

Hem fet diversos jocs per seguir aprenent amb els números:

- Els pompons al plat: La mamà de na Julia ens ha ajudat amb aquest joc, consistia en que havíem de posar tants pompons com ens indicava el plat. La mamà de na Julia ens podia fer alguna tranpeta dient per exemple que nomès valien els pompons verds i els grocs!


- El bingo: Ens ha ajudat la mamà de na Neus, que ens anava dient els números i també ens feia fer sumes. Quan acabàvem havíem de cantar BINGO


- Anem d’excursió: Ens ha ajudat na Maria i na Xisca! L’activitat consistia en que cadascú tenia un cotxe que anava d’excursió. Sense mirar havíem d’agafar un número i desprès cercar la mateixa quantitat d’animals que el número que havíem agafat.


- La cursa dels números: Ens ha ajudat la mamà de na Eva que ens repartia un número a cadascú i quan ja tots teníem el nostre número, ella deia un dels números i l’havíem de perseguir fins que l’agafàvem! 


Ens encanta la vostra presència! Moltíssimes gràcies per venir a ajudar-nos! 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada