APRENDRE ÉS DIVERTIT

APRENDRE ÉS DIVERTIT
ESTIMADES FAMÍLIES, US DONO LA BENVINGUDA AL BLOG DE 2n DE PRIMÀRIA A. AQUÍ ANIRÉ PENJANT MOLTES COSES SOBRE ELS VOSTRES FILLS I FILLES I PODREU ESTAR MÉS INFORMATS DE TOT EL QUE FEIM A L'AULA. ESPERO QUE US AGRADI. MOLTES GRÀCIES. SARA

TAULELL INFORMATIU

dilluns, 8 de gener del 2018

Han vingut les reines

Avui en arribar a escola ens hem trobat una nota firmada per Melciora,  Gaspara i Baltasara! Ens deia que com que els reis havien tingut molta feina, que elles s'havien ocupat de fer la nostra entrega!

També ens deien que ens havien estat vigilant tot l'any per un foradet i que encara que en general ens portèssim be, que veien que de vegades no érem bons amics i no ens portàvem be, per això elles havien decidit fer-nos un joc amb pistes i havien fet variacions en els regals! Si no encertaven les pistes els regals anirien a una altra escola d'un altre país a uns altres nens!

Nosaltres hem anat passant diverses proves fins que ho hem trobat tot! El primer regal ha estat carbó, desprès uns dibuixos de Bob esponja, unes caixes per jugar a jocs interactius, unes construccions d'imans, un vaixell pirata i disfresses!

Per aconseguir-ho tot hem hagut de llegir, resoldre endevinetes i enigmes, fer postures de yoga i dir una cosa que ens agradava del company del costat!

Al final ho hem aconseguit i hem estat molt contents!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada