APRENDRE ÉS DIVERTIT

APRENDRE ÉS DIVERTIT
ESTIMADES FAMÍLIES, US DONO LA BENVINGUDA AL BLOG DE 2n DE PRIMÀRIA A. AQUÍ ANIRÉ PENJANT MOLTES COSES SOBRE ELS VOSTRES FILLS I FILLES I PODREU ESTAR MÉS INFORMATS DE TOT EL QUE FEIM A L'AULA. ESPERO QUE US AGRADI. MOLTES GRÀCIES. SARA

TAULELL INFORMATIU

dissabte, 17 de febrer del 2018

Olives per somiar

Ahir vam anar al cinema a veure un concert titulat Olives per somiar, que tenia com a protagonista a una fada, que es deia la fada despistada.
La fada vol ensenyar als més petits com es gaudeix si cantam abans d’anar a dormir.
La seva feina és repartir somnis fantàstics: de jugar, de menjar, de volar... Quan apareix, a més de repartir somnis, presenta els seus amics, que són els contes, els badalls, la lluna i una maleta d’on treu una guitarra petitona, un llibre i el seu amic Cotonet.
Amb en Cotonet, explica cançons per anar a dormir, per somiar, per ballar i per despertar-se.

Nosaltres vam poder participar cantant, ballant les coreografies i badallant, a més, la Fada despistada ens va ensenyar a lluitar contra els “Catapums”, que són els malsons, amb un secret que només ella i les àvies coneixen...  que era important cantar abans de dormir, que també s'havia de fer un pipí i que d'aquesta manera podriem somiar coses molt boniques.



"No hem de perdre mai les ganes de somiar i cantar és una forma de somiar desperts!"


A continuació teniu algunes de les cançons que vam escoltar:


Banyar la lluna:
 

Pirata:



Duerme negrita:


Somia:


Moltes gràcies al papà i la mamà de n'Erik per acompanyar-nos!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada