APRENDRE ÉS DIVERTIT

APRENDRE ÉS DIVERTIT
ESTIMADES FAMÍLIES, US DONO LA BENVINGUDA AL BLOG DE 2n DE PRIMÀRIA A. AQUÍ ANIRÉ PENJANT MOLTES COSES SOBRE ELS VOSTRES FILLS I FILLES I PODREU ESTAR MÉS INFORMATS DE TOT EL QUE FEIM A L'AULA. ESPERO QUE US AGRADI. MOLTES GRÀCIES. SARA

TAULELL INFORMATIU

dimarts, 10 d’abril del 2018

Tornem de Pasqua

Hem tornat de les vacances de Pasqua amb moltes coses que contar als companys!

Alguns hem anat de viatge, altres hem aprofitat les vacances per quedar amb els amics per jugar o per anar de compres amb la nostra família! Es suposa que venim descansats i amb les piles ben carregades.

Resulta que quan hem arribat a l’escola ja s’havia acabat el mes de març. Ja sóm a l’abril, el mes en que n’Erik fa l’aniversari, que es celebra el dia del llibre i que tenim una setmana disponible perquè puguin apuntar-se famíliars a contar contes! 

Aquí teniu la nostra dita del mes d’abril


Que ens explica que tot i que ja és primavera, a l’abril encara hi ha dies que semblen d’hivern i que per tant, ens cal portar jaqueta!

Tambè hem fet el recompte de les pedretes del  temps


Desprès de fer el recompte, hem vist que de tot el temps que hem anat observant el que més ha fet ha estat sol i núvols, seguit de sol, de nuvols amb vent, i finalment el que menys ha fet ha estat la pluja!

Demà a l’assemblea hem de plantejar alguna qüestió, dubte o inquietud que tinguem en relació amb el cos humà (el tema que vam escollir per estudiar aquest darrer trimestre) 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada