APRENDRE ÉS DIVERTIT

APRENDRE ÉS DIVERTIT
ESTIMADES FAMÍLIES, US DONO LA BENVINGUDA AL BLOG DE 2n DE PRIMÀRIA A. AQUÍ ANIRÉ PENJANT MOLTES COSES SOBRE ELS VOSTRES FILLS I FILLES I PODREU ESTAR MÉS INFORMATS DE TOT EL QUE FEIM A L'AULA. ESPERO QUE US AGRADI. MOLTES GRÀCIES. SARA

TAULELL INFORMATIU

diumenge, 6 de maig del 2018

Asociació espanyola conta el càncer

El divendres ens van venir a fer una activitat a l’escola que ens ensenyava hàbits saludables per prevenir el càncer.

Entre tots vam construïr una piràmide dels aliments on descobrirem què havíem de menjar cada dia i què només ocasionalment. Que els productes fets a casa eren més bons que els prefabricats o que havíem de beure 8 gots d’aigua al dia.


També ens va fer una prova de melanina, per saber si necessitavem més o menys protecció. Hi ha gent que té la pell més morena (a partir de 30) i altres que tenim 20 o així i que per tant sóm més clarets. Tant els uns com els altres ens hem de posar crema mínim de 50 perquè el sol és molt dolent per la nostra pell. És important que quan anem a la platja també portem gorres i ens resguardem del sol amb sombrilles. 

A més és molt inportant que fem exercici cada dia i no estem gaire estona asseguts a casa davant l’ordinador i la televisió.

En acabar la xerrada ens van donar un diploma a cadascú!

Per acabar vam fer un ball d’acomiadament


Moltes gràcies per ajudar a cuidar-nos!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada