APRENDRE ÉS DIVERTIT

APRENDRE ÉS DIVERTIT
ESTIMADES FAMÍLIES, US DONO LA BENVINGUDA AL BLOG DE 2n DE PRIMÀRIA A. AQUÍ ANIRÉ PENJANT MOLTES COSES SOBRE ELS VOSTRES FILLS I FILLES I PODREU ESTAR MÉS INFORMATS DE TOT EL QUE FEIM A L'AULA. ESPERO QUE US AGRADI. MOLTES GRÀCIES. SARA

TAULELL INFORMATIU

dilluns, 14 de maig del 2018

Ens posem al lloc dels altres: El cos humà

Fa uns dies vam estar parlant de que hi havia persones que no tenien o braços o cames i que hi havia gent de la classe que ho havia vist.

Aquestes persones no en tenen o bé perquè han nascut així per una malformació dins la panxa de la mare o bè perquè els hi han hagut  d’amputar (llevar) per una malaltia o un accident.

Vam comentar com devia de ser de difícil la vida d’una persona sense extremitats i se’ns va plantejar una qüestió: com pintarieu si no tinguèssiu braços? 

Entre tots vam arribar a la conclusió que seria o amb la boca o amb els peus. 

I ens vam posar en la pell d’artistes com Fèlix Espinoza o Antonella Seeman

Mireu mireu! 

Felix Espinoza


Antonella Seeman


Vam veure que era ben difícil, però que a pessar de les dificultats ho podíem treure endavant de la mateixa manera que aquestes persones ho fan diàriament! 

Des de la nostra classe agraïm que hi hagi gent que ens ajudi a crèixer i a fer-nos conscients que tot i que hi hagi dificultats gairebé sempre hi ha possibilitats de superar-se i progressar

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada