APRENDRE ÉS DIVERTIT

APRENDRE ÉS DIVERTIT
ESTIMADES FAMÍLIES, US DONO LA BENVINGUDA AL BLOG DE 2n DE PRIMÀRIA A. AQUÍ ANIRÉ PENJANT MOLTES COSES SOBRE ELS VOSTRES FILLS I FILLES I PODREU ESTAR MÉS INFORMATS DE TOT EL QUE FEIM A L'AULA. ESPERO QUE US AGRADI. MOLTES GRÀCIES. SARA

TAULELL INFORMATIU

divendres, 23 d’octubre del 2015

Audició i llenguatge (AL)

Avui, com cada divendres hem acabat l'assamblea una mica abans perquè en Toni (un dels AL de l'escola) ens ve a a fer una sessió de mitja hora (De 9:30 a 10:00).

La funció de l'AL a educació infantil és assegurar un bon desenvolupament del llenguatge i de la parla dels nens i les nenes des de la prevenció la detecció, l'avaluació i el seguiment. Es realitzen exercicis per estimular la parla, es treballa l'articulació adequada de sons o la discriminació auditiva.

Avui en Toni ens ha portat diferents imatges que hem mirat i hem jugat amb diferents posicions de la llengua.





 La primera imatge que ens ha ensenyat era de molts de gelats. Hem comentat de quin sabor ens agradava més i hem fet com si menjassim aquest gelat imaginari.



N'Erik ens ha ensenyat la segona imatge. Era d'un tauró amb un raspall de dents. Entre tots hem comentat que ens raspallavem les dents, però aquesta vegada ho haviem de fer d'una manera diferent: Amb la llengua!




La tercera imatge ens l'ha ensenyat na Mailen. Era de cavalls, que de vegades fan el so d'hiiiii, però aquesta vegada haviem de fer el so de les petjades amb la boca. (cloc, cloc)



Na Caterina he ensenyat la següent imatge. Eren caramels. A nosaltres ens encanten els caramels. Aquests eren imaginaris. Haviem de moure la llengua d'un costat a l'altre. Na Eva no movia la llengua però ens ha explicat que ja s'havia menjat el caramel imaginari, així que "n'hi hem donat un altre" i ho ha fet molt  bé.







 En Bru ens ha ensenyat la següent imatge, que feia una mica de pudor. Resulta que un porc que era una mica marrano s'anava tirant pets. Nosaltres hem fet com si ens tirassim pets.




La última foto de la sessió ha set la que ens ha ensenyat na Elena. Era d'un senyor que semblava una patata que tenia molta força. La nostra llengua també té força i ho haviem de demostrar. Hem fet estiraments cap amunt, cap avall i cap als dos costats!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada