APRENDRE ÉS DIVERTIT

APRENDRE ÉS DIVERTIT
ESTIMADES FAMÍLIES, US DONO LA BENVINGUDA AL BLOG DE 2n DE PRIMÀRIA A. AQUÍ ANIRÉ PENJANT MOLTES COSES SOBRE ELS VOSTRES FILLS I FILLES I PODREU ESTAR MÉS INFORMATS DE TOT EL QUE FEIM A L'AULA. ESPERO QUE US AGRADI. MOLTES GRÀCIES. SARA

TAULELL INFORMATIU

dilluns, 9 de novembre del 2015

El cos humà

Ja fa uns dies que hem començat a estudiar el cos humà.

Vam començar sembrant llenties a uns gots que tenien les nostres cares perquè semblessin els nostres cabells.

Avui a  música hem continuat amb la següent cançó, que parla de  les parts del cos.


Na Carme ha vingut amb una caixa misteriosa que al seu interior tenia un bebé de joguina, ens ha posat la cançó, hem recordat les parts del cos i hem fet un joc tipo bingo on haviem d'anar trobant la imatge corresponent amb la part del cos que deia na Carme.




Desprès del pati hem continuat amb el cos humà i entre tots hem dibuixat una figura humana. Cadascú de nosaltres anava fent una part del cos del monigot. Per tal que ens sortís bé, ens anavem fixant amb na Eva, per saber quantes cames tenim o per tal que no ens oblidèssim de cap part de la cara. Ens ha quedat un monigot molt xulo i l'haviem fet entre tots! Ara que ja estava acabat li haviem de posar un nom; han sortit dos possibles noms: Joan i Toni, però al final hem fet una votació i la majoria ha decidit que es diguès TONI, per tant aquest és el nom del nostre monigot. L'hem penjat a la classe.
Mentre feiem an Toni, hem treballat les emocions. Hem dit que de vegades podiem estar enfadats i d'altres contents, però que fariem an Toni content perquè com que ens havia quedat molt bé devia estar molt content amb nosaltres. Nosaltres també hem fet les nostres cares de contents i enfadats. 



Finalment, mentre jugàvem a racons, na Maria ens ha medit per saber com èrem d'alts i ha penjat en Toni al costat de les nostres mesures. Aquest serà el nostre racó del cos humà!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada