APRENDRE ÉS DIVERTIT

APRENDRE ÉS DIVERTIT
ESTIMADES FAMÍLIES, US DONO LA BENVINGUDA AL BLOG DE 2n DE PRIMÀRIA A. AQUÍ ANIRÉ PENJANT MOLTES COSES SOBRE ELS VOSTRES FILLS I FILLES I PODREU ESTAR MÉS INFORMATS DE TOT EL QUE FEIM A L'AULA. ESPERO QUE US AGRADI. MOLTES GRÀCIES. SARA

TAULELL INFORMATIU

dijous, 12 de novembre del 2015

Fem la nostra silueta amb construccions

Entre ahir i avui hem treballat les siluetes del nostre cos.

Mentre la meitat de la classe era amb na Carme a psico, la resta ens hem quedat amb na Maria i hem observat com és la silueta del nostre cos.

Per fer-ho, alguns de nosaltres ens hem estirat a terra, i la resta, haviem d'anar colocant les construccions de manera que li donéssim la volta al company o a la companya que havia sortit voluntari al mig de la estora per estirar-se.

De vegades ens ha costat una mica, ja que estar quiet molta estona mentre la resta fa la nostra silueta és una mica difícil; també era complicat aixecar-se sense que es moguessin les peces, però al final ho hem aconseguit. A més hem treballat com es col·locaven les peces (una darrera l'altra), que segons en la posició en que estavem sortia una silueta o una altra, o que si un nen que era més baix es colocava a l'interior de la silueta d'un altre que era més gran haviem de llevar peces perquè en sobraven i a més a més, hem treballat en equip.

Ara ja sabem més coses relacionades amb la forma del nostre cos!


També hem començat a pesar-nos, i hem vist que de la mateixa manera que uns són més alts i altres són una mica més baixos, també hi ha nens i nenes que pesen més i altres que pesen menys.

Demà alguns dels nostres companys seguirant explicant-nos a la resta tot allò que saben del cos humà!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada