APRENDRE ÉS DIVERTIT

APRENDRE ÉS DIVERTIT
ESTIMADES FAMÍLIES, US DONO LA BENVINGUDA AL BLOG DE 2n DE PRIMÀRIA A. AQUÍ ANIRÉ PENJANT MOLTES COSES SOBRE ELS VOSTRES FILLS I FILLES I PODREU ESTAR MÉS INFORMATS DE TOT EL QUE FEIM A L'AULA. ESPERO QUE US AGRADI. MOLTES GRÀCIES. SARA

TAULELL INFORMATIU

dijous, 28 d’abril del 2016

La maleta viatgera: Naia

Avui na Naia ha vingut molt contenta i amb ganes de compartir coses amb els seus companys. Ha portat la maleta viatgera!


Primer de tot, ens ha ensenyat dos gossets. N'hi havia un de més gran i un de més petit. Ens ha dit que no tenien nom, però que eren el seu papà i el seu fill. Na Mailen ha demanat per la seva mamà i na Naia ens ha explicat que estava a la seva casa. Amb els gossets hi havia una pedra, que na Naia ens ha explicat que era perque el gosset petit jugàs! També ens ha ensenyat una caixeta petita, que ens ha dit que era com una cuna pel gosset petit ja que el gran no hi cabia. Na Naia ens ha deixat tocar els gossets a tots! 


Desprès ha tret una disfressa super xula que li havia regalat la seva "yaya"! Com que tenia moltes flors entre tots hem decidit que seria la disfressa de la reina Primavera. Ens ha agradat molt i a na Naia li quedava molt bé! 


A continuació s'ha llevat la disfressa i ens ha fet un massatget a tots acariciant-nos amb la tela! 


Desprès ens ha ensenyat una capsa que tenia una cosa de Frozen. Na Naia ens ha explicat que era un joc que es deia Dominó i ens ha explicat com s'hi juga. A sorts ha triat a una companya (que era n'Aitana) perquè jugàs amb ella.


Desprès de jugar a Domino, na Naia s'ha adonat que portava més disfresses per ensenyar-nos. Tenia:

- Una diadema de Frozen


- Una bosseta i uns tacons de flamenca

- I dins de la bosseta hi havia una princesa! 


Quan na Naia ens ensenyava els tacons se'ls ha provat i caminava molt bé! A sorts ha escollit a diverses amigues seves perquè se'ls provassin, fins que de sobe na Julia ens ha dit que ella sabia ballar. Na Naia els hi ha deixat i na Julia ens ha ensenyat a ballar. Ho ha fet primer ella i desprès ens ha ensenyat el ball a tota la classe! Ha set molt divertit!! 



Naia moltíssimes gràcies per portar tantes coses! Ens ha encantat conèixer què és allò que t'agrada! Ja et coneixem una mica millor! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada