APRENDRE ÉS DIVERTIT

APRENDRE ÉS DIVERTIT
ESTIMADES FAMÍLIES, US DONO LA BENVINGUDA AL BLOG DE 2n DE PRIMÀRIA A. AQUÍ ANIRÉ PENJANT MOLTES COSES SOBRE ELS VOSTRES FILLS I FILLES I PODREU ESTAR MÉS INFORMATS DE TOT EL QUE FEIM A L'AULA. ESPERO QUE US AGRADI. MOLTES GRÀCIES. SARA

TAULELL INFORMATIU

dimecres, 14 de setembre del 2016

Les emocions

Avui desprès del pati hem treballat les emocions! De fet sembla que les coneixem més del que ens pensàvem!

Na Maria ens ha demanat què eren les emocions i nosaltres hem anat dient coses! 

En Pedro ha donat la 1a aportació dient que era alegria! Molt bé Pedro! L'alegria o la felicitat és una emoció!

N'Erik ens ha dit que és una cosa que et tranquilitza quan estás enfadat o trist; es a dir coneix la calma, la ira o l'enfadament i la tristesa! A més ens ha explicat que ell quan es sent trist o enfadat té un peluix que l'ajuda a arribar a la calma! 

Na Laira ens ha dit que et podies tranquilitzar també amb botelles com les que tenim a classe.

En Sebastian ha afegit que es representen amb cares. Així que na Maria ha començat a dibuixar cares per veire si les identificavem.

 
De seguida hem vist que aquesta era l'alegria o estar contents! 

Na Neus ens ha dit que ella ara estava contenta i molts s'han afegit a l'aportació de na Neus! 
Hem dit que estam contents quan una cosa ens agrada, per exemple menjar un caramel o estar amb amics! 


Aquesta era la cara trista. N'Erik ens ha dit que estam tristos quan ens castiguen. N'Alan ha dit que quan ens feim mal també estam tristos, com quan es va fer una pupa al cap l'any passat que plorava! 


Aquesta era l'emoció d'estar enfadats. Na Juana i na Mailen ens han dit que elles s'enfaden quan els hi peguen i n'Alan ha dit que també s'enfada quan el castiguen! Tots hem arribat a la conclusió que és normal enfadar-se perquè passen coses que no ens agraden però que la millor manera per sol.lucionar-ho és parlant i explicant què ha passat perquè estem enfadats i com ens agradaria resoldre-ho.

  
Aquesta feia referència a la por! Nosaltres de vegades tenim por, per exemple na Naia diu que per la nit si és fosc té por dels monstres; però nosaltres li hem dit que els monstres no existeixen i que no ha de tenir por d'això! 
N'Erik ha dit que a ell li feia por perdre's i no trobar a ningú conegut! Això sí que fa por! Per això sempre hem de fer cas als papàs, les mamàs, els mestres o les persones que estan amb nosaltres.


Finalment na Maria ha dibuixat aquesta que és xom el monstre de colors enamorat! Quan dos persones s'enamoren senten moltes emocions! N'Alan ens ha dit que era quan era l'emoció de les novies i que ell en té moltes ;)

Finalment na Maria ens ha contat un conte d'un metge que curava tots els mals de les emocions! Ho feia parlant i amb bon humor i tenia sempre molts de pacients que estaven feliços amb ell! 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada