APRENDRE ÉS DIVERTIT

APRENDRE ÉS DIVERTIT
ESTIMADES FAMÍLIES, US DONO LA BENVINGUDA AL BLOG DE 2n DE PRIMÀRIA A. AQUÍ ANIRÉ PENJANT MOLTES COSES SOBRE ELS VOSTRES FILLS I FILLES I PODREU ESTAR MÉS INFORMATS DE TOT EL QUE FEIM A L'AULA. ESPERO QUE US AGRADI. MOLTES GRÀCIES. SARA

TAULELL INFORMATIU

dijous, 9 de febrer del 2017

Venen els pares de na Juana

Avui han vingut els pares de na Juana! 

El pare de na Juana és artesà i fa anells, pulseres i sabates! Té una paradeta a Es Pujols i avui ha vingut a ensenyar-nos la seva feina! 

Ens ha ensenyat com es feia un anell de plata! 


1r ens ha demanat la forma que hi voliem posar. Entre tots hem decidit un cor perquè és d'amor, de San Valentín, de que ens estimem i d'amics! Així que ell l'ha dibuixat i l'ha tallat amb una serra


Desprès l'hava d'enganxar a una altra placa de forma rectangular; però per què rectangular si els anells tenen forma de cercle? Perquè 1r s'enganxa i desprès ja se li dona forma! Per enganxar-ho s'ha de soldar! 

Na Juana ens ha explicat què era soldar dient que era com si enganxèssim amb ferrament 


Desprès li ha donat forma de cercle a l'anell i per això havia de tornar a soldar. 

Per veure com soldava hem apagat els llums perquè es fa amb una espècie de manguera que en comptes d'aigua tira foc i hem vist la flama i com l'anell tornava de color vermell! 


Finalment hem mirat com ha quedat l'anell! Era molt guapo!! Tots en volíem un de semblant! Així que ja sabeu! A Es Pujols en podreu trobar! ;)



La mamà de na Juana ens ha ensenyat a fer pulseres amb fil! 

Per fer-les usa una fusta i una tècnica que consisteix en passar els fils com si fòssin serpents! Ha set molt divertit

Finalment han tingut un gran detall per nosaltres! Ens han regalat una pulsera a cadascú amb la 1a lletra del nostre nom! 

Moltíssimes gràcies per venir!! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada