APRENDRE ÉS DIVERTIT

APRENDRE ÉS DIVERTIT
ESTIMADES FAMÍLIES, US DONO LA BENVINGUDA AL BLOG DE 2n DE PRIMÀRIA A. AQUÍ ANIRÉ PENJANT MOLTES COSES SOBRE ELS VOSTRES FILLS I FILLES I PODREU ESTAR MÉS INFORMATS DE TOT EL QUE FEIM A L'AULA. ESPERO QUE US AGRADI. MOLTES GRÀCIES. SARA

TAULELL INFORMATIU

dijous, 12 d’octubre del 2017

Fem la invitació al restaurant

Ahir vam preparar la invitació per la resta de cursos al restaurant!

Desprès de nombroses votacions vam decidir que el nom del nostre restaurant seria Pizza A (pizza perquè ens encanta la pizza i A perquè dels dos grups de 5 anys que sóm a l’escola, nosaltres sóm l’A)


Una vegada ja teniem el nom del nostre restaurant vam haver de preparar una invitació per la resta de classes. Ja que cada dia que les famílies ens ajudin a fer una recepta, nosaltres farem de cuiners i també de cambrers, servint amb el menú del dia a la resta de classes de l’escola! 


Mireu com vam fer la invitació! 


Ara ja nomès falta que les nostres famílies s’acabin d’apuntar al taulell d’anuncis que està fora de la classe i pensin una recepta per fer amb nosaltres! 

Mentrestant de la nostra tasca, la següent passa serà anar el dimecres que ve al restaurant ca’n Pasqual d’es Caló per veure tot el que podem trobar a un restaurant i escoltar les explicacions de gent experimentada que fa feina allà (com el papà d’en Pedro)!

Ens haurem de fixar en tots els detalls per acabar de montar el nostre restaurant! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada