APRENDRE ÉS DIVERTIT

APRENDRE ÉS DIVERTIT
ESTIMADES FAMÍLIES, US DONO LA BENVINGUDA AL BLOG DE 2n DE PRIMÀRIA A. AQUÍ ANIRÉ PENJANT MOLTES COSES SOBRE ELS VOSTRES FILLS I FILLES I PODREU ESTAR MÉS INFORMATS DE TOT EL QUE FEIM A L'AULA. ESPERO QUE US AGRADI. MOLTES GRÀCIES. SARA

TAULELL INFORMATIU

dijous, 18 de gener del 2018

La cursa de la PAU

Enguany tornem a fer una cursa per la Pau.

L'altre dia a l'assemblea va sorgir el dubte de què era la Pau, en un principi tots ho relacionavem amb una cursa, però què era en realitat la Pau?

És un nom de persona, una carrera, es una cosa, s'hi està bé, a Formentera n'hi ha...

Al final vam veure que la Pau era una situació en què tothom estava bé, on no hi havia guerres i que el dia de la Pau es vol transmetre un missatge perquè al món no hi hagi guerres ni lluites.

Nosaltres des de l'escola podem aportar elnostre granet de sorra per tal que això passi. I com ho fem? A través d'una cursa on es pot apuntar tothom qui vulgui (quanta més gent millor).

Els dos darrers anys la nostra contribució ha estat destinada a Àfrica, a una ONG que es diu Amigos Solidarios i que ajuden a que els nens i les nenes d'allà puguin tenir escoles i aprendre com nosaltres.

Enguany la nostra aportació està destinada als refugiats. Nosaltres no sabiem que eren els refugiats, però na Maria ens ha explicat que era gent que se n'havia d'anar de les seves cases perquè al lloc on vivien hi havia guerra o no els deixaven viure més allà.

Molts ho hem comparat amb unes vacances, però desprès hem entès que no és el mateix, ja que unes vacances ho anem a passar bé. En canvi, aquesta gent de vegades ho passa molt malament, perd la seva casa, i fins i tot la seva família i arriba a un lloc nou sense diners i sense ningú que els estimi. Per sort hi ha gent com nosaltres que els ajuda.

Desprès de saber tot això, avui ha vingut la senyora que treballa amb la ONG que col·laborem i ens ha posat un conte per explicar-nos com ho passaven de vegades els refugiats.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada