APRENDRE ÉS DIVERTIT

APRENDRE ÉS DIVERTIT
ESTIMADES FAMÍLIES, US DONO LA BENVINGUDA AL BLOG DE 2n DE PRIMÀRIA A. AQUÍ ANIRÉ PENJANT MOLTES COSES SOBRE ELS VOSTRES FILLS I FILLES I PODREU ESTAR MÉS INFORMATS DE TOT EL QUE FEIM A L'AULA. ESPERO QUE US AGRADI. MOLTES GRÀCIES. SARA

TAULELL INFORMATIU

dimecres, 20 de gener del 2016

Compartim i decorem animals

Avui de matí teniem la capsa plena de coses. Hi havia molts de nens i nenes de la classe que volien explicar coses a la resta. Hi ha hagut un nen (en Bru) que ens ha donat una sorpresa i ens ha fet molt contents. Havia portat ferratines per ensenyar i ens n'ha regalat una a cadascú. Hem estat tan contens, que li hem donat un abraç col.lectiu.


Desprès hem començat a decorar animals. Ho hem fet amb pintura. Ja ens sabem posar la bata sols o ajudant-nos els uns als altres.


Tambè hem començat a fer l'amic lector, en que els nens de la classe de 2n venen a la nostra classe i fan coses amb nosaltres. Cadascú de nosaltres té un amic lector assignat que serà el mateix per tot el curs. Avui hem fet un punt de llibre conjuntament i ens l'han regalat. Els propers dies (es fa cada 15 dies) ja ens contaran un conte. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada