APRENDRE ÉS DIVERTIT

APRENDRE ÉS DIVERTIT
ESTIMADES FAMÍLIES, US DONO LA BENVINGUDA AL BLOG DE 2n DE PRIMÀRIA A. AQUÍ ANIRÉ PENJANT MOLTES COSES SOBRE ELS VOSTRES FILLS I FILLES I PODREU ESTAR MÉS INFORMATS DE TOT EL QUE FEIM A L'AULA. ESPERO QUE US AGRADI. MOLTES GRÀCIES. SARA

TAULELL INFORMATIU

dilluns, 25 de gener del 2016

La meleta viatgera: Pedro

Avui en Pedro ha vingut molt content a l'escola. Portava la maleta viatgera carregada de coses importants per ell.



Ens ha ensenyat moltes coses:

1. El primer que ha tret ha set una espècie de tambor. Ens ha ensenyat com el tocava. Ho feia molt fort. A més ens l'ha deixat tocar a tots. Uns el tocàvem més fort i altres més fluixet però tots hem fet soroll. 


2. Desprès ha tret una cinta mètrica. Ens ha dit que servia per medir les coses. 


L'hem estirat tota per veure fins on arribava. També l'hem enganxat a un fil que tenim a classe i hem vist que arribava més amunt que nosaltres. Només hi ha pogut arribar en Pedro amb l'ajuda de na Maria. 


3. Ha tret un acordió. Que només ens l'ha deixat mirar. Ens ha ensenyat com funcionava i tocava molt bé. Ens ha dit que la seva mamà l'havia ensenyat a tocar. L'obria i el tancava i apretava molts de botons. Sonava molt bé! Semblava que en Pedro era un músic.


4. Ja per acbar ha tret dos llibres. Perquè an Pedro li agrada molt que li contin contes. Eren dos llibres on apareixien cocodrils. Ell ens ha anat girant les pàgines mentre na Maria contava el conte. 


Ens han agradat molt els teus contes!! 

Ho has fet súper bé Pedro! Ara ja coneixem millor què és el que t'agrada i estem molt contents, perquè ho has compartit amb tots! 

Divendres un altre nen o nena de la classe s'emportarà la maleta per ensenyar-nos les seves coses importants el dilluns! 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada