APRENDRE ÉS DIVERTIT

APRENDRE ÉS DIVERTIT
ESTIMADES FAMÍLIES, US DONO LA BENVINGUDA AL BLOG DE 2n DE PRIMÀRIA A. AQUÍ ANIRÉ PENJANT MOLTES COSES SOBRE ELS VOSTRES FILLS I FILLES I PODREU ESTAR MÉS INFORMATS DE TOT EL QUE FEIM A L'AULA. ESPERO QUE US AGRADI. MOLTES GRÀCIES. SARA

TAULELL INFORMATIU

dimarts, 2 de febrer del 2016

La malta viatgera: Mailen

Avui na Mailen ha portat la maleta viatgera plena de coses.

Ha set la 1a capitana i ens ha ensenyat les seves coses més importants.


El primer que ens ha ensenyat ha set una guitarra de rokera! Ens ha dit que ella de gran vol formar una banda de rok amb els seus companys! N'Erik, na Julia i na Elena també volen formar part del seu grup i ens convidaran al seu primer concert. La guitarra sonava super be i ens l'ha deixat tocar a tots.


Després ha tret unes sabates. Ens ha dit que eren unes sabates de ballet. Ens h donat unes classes de ball a tots. Ha set molt divertit. Na Caterina ha tengut la sort de poder provar-se les sabates de na Mailen.








Desprès ens ha tret un conillet de peluix que es deia Momo. Li havia donat la seva tia Elena. A na Mailen li encanta dormir amb ell


Finalment ens ha ensenyat un biberó que ens ha contat que li encanta amb llet abans d'anar a dormir! Alguns de nosaltres hem dit que tambe ens agrada! Però molts ja no en bevem perquè ja sóm grans. 



Molt bé Mailen! Ens ha agradat molt saber coses de tu!! 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada