APRENDRE ÉS DIVERTIT

APRENDRE ÉS DIVERTIT
ESTIMADES FAMÍLIES, US DONO LA BENVINGUDA AL BLOG DE 2n DE PRIMÀRIA A. AQUÍ ANIRÉ PENJANT MOLTES COSES SOBRE ELS VOSTRES FILLS I FILLES I PODREU ESTAR MÉS INFORMATS DE TOT EL QUE FEIM A L'AULA. ESPERO QUE US AGRADI. MOLTES GRÀCIES. SARA

TAULELL INFORMATIU

dimecres, 24 de febrer del 2016

Tasques: mamà i papà de na Laira

Avui hem tingut 2 convidats molt especials; els pares de na Laira han vingut a l'escola a explicar-nos coses sobre els peixos.

Resulta que na Laira té quatre peixets a la seva casa, que els hi va donar el seu güelo.

Na Laira els hi va posar nom als peixos: eren en Nemo, Lulu, Lili i Dorado (que era el més gran)

La mamà de na Laira ens ha anat ensenyant els peixos!


Eren molt petitets, però si els miràvem a través de la peixera semblaven més grans.


Tant el papà com la mamà de na Laira ens han explicat moltes coses dels peixos que ens han portat:

- Són peixos d'aigua dolça. A la peixera hi havia aigua de botella, perquè la de la aixeta, igual que per nosaltres no és bona per beure, per ells tampoc. Si els posessim al mar es moririen perquè l'aigua del mar és salada i no els hi va bé.

- Mengen només una vegada al dia i no se'ls pot donar més menjar perquè són petitets i si en menjàssin més els hi faria mal la panxa.

- Mengen un menjar especial per peixos fet de trossets de gamba i peix. Na Laira ens l'ha ensenyat i no feia molt bona olor!


- Aquestos peixos no és mengen. Els que menjam a casa són els del mar

- Els peixos també fan caca i pipí com nosaltres, per aquesta raó s'ha d'anar canviant la seva aigua. Per fer-ho els papàs de na Laira posen els peixos en un colador i els deixen amb aigua neta.

Nosaltres hem pogut tocar l'aigua dels peixos i estava fresqueta. A algú de nosaltres fins i tot ens han donat petonets a la mà! 


També hem pogut donar una miqueta de menjar als peixets. Na Laira ens ha explicat com es feia, perquè és ella la que els hi dona menjar a casa.



Desprès de fer totes aquestes coses, els ppàs de na Laira ens han portat una sorpresa! Un dibuix per pintar que desprès ens hem pogut emportar a casa!!


Hem après moltes coses amb vosaltres! Ens ha agradat molt poder gaudir de la vostra companyia!! 

Per acabar els hi hem donat les gràcies i els hem convidat a tornar a l'escola quan vulguin! 

Moltes gràcies famílies! És un plaer comptar amb vosaltres! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada