APRENDRE ÉS DIVERTIT

APRENDRE ÉS DIVERTIT
ESTIMADES FAMÍLIES, US DONO LA BENVINGUDA AL BLOG DE 2n DE PRIMÀRIA A. AQUÍ ANIRÉ PENJANT MOLTES COSES SOBRE ELS VOSTRES FILLS I FILLES I PODREU ESTAR MÉS INFORMATS DE TOT EL QUE FEIM A L'AULA. ESPERO QUE US AGRADI. MOLTES GRÀCIES. SARA

TAULELL INFORMATIU

dilluns, 14 de març del 2016

La maleta viatgera: Erik

Avui n'Erik ha arribat amb molta il•lusió a l'escola. Venia amb una maleta plena de coses importants per ell!

Primer ens ha ensenyat una gorra molt guapa, ens ha dit que li havien regalat els seus papàs i que se la posa molt tant si plou com si fa sol perquè així ell va molt guapo "de chico malote" Ens ha explicat que tant se la posa del dret com del revés! 


A continuació ha tret un peluix. Ens ha dit que es diu Guaguau i que dorm amb ell al seu llit. A més, ens ha explicat que dorm a la mateixa habitació que en Pau i que té un llit molt gran.


A continució ens ha ensenyat un gos de la patrulla canina, que es diu Marsal. Entre tots han dit que era un gos, que es tractava d'un bomber loco perquè sempre es fa un nus amb la corda. N'Erik ens ha dit que li agradava perquè era molt graciós! 


Finalment ens ha ensenyat una moto i un cotxe. La moto corria sola i ens l'ha deixat provar a tots i el cotxe era descapotable. N'Erik ens ha explicat que hi jugava amb en Pau, el seu germà i amb els seus amics! 


Moltissimes gràcies per ensenyar-nos totes aquestes coses!!! 
Ens ha encantat conèixer coses sobre tu! 


Ho has fet molt bé Erik!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada