APRENDRE ÉS DIVERTIT

APRENDRE ÉS DIVERTIT
ESTIMADES FAMÍLIES, US DONO LA BENVINGUDA AL BLOG DE 2n DE PRIMÀRIA A. AQUÍ ANIRÉ PENJANT MOLTES COSES SOBRE ELS VOSTRES FILLS I FILLES I PODREU ESTAR MÉS INFORMATS DE TOT EL QUE FEIM A L'AULA. ESPERO QUE US AGRADI. MOLTES GRÀCIES. SARA

TAULELL INFORMATIU

dimecres, 15 de juny del 2016

Fem de detectius i pirates

 Avui quan hem arribat a escola hem trobat 4 pistes extranyes


Com que encara no sabem llegir massa be hem intentat investigar què posaven! Com que eren pistes de pirates ens hem pintat un parxe i una barba cadascun!

Desprès com que no acabavem d'endevinar què posava na Maria ens ha ajudat a llegir les pistes!

La primera pista posava fons de la mar. Na Maria tenia més pistes a la seva llibreta: 
Peix, assamblea.. Hem buscat i ho hem trobat

 Hem contat quants de nens i nenes erem i quantes monedes hi havia i ens hem repartit el tresor.

Desprès hem seguit la segona pista que posava: una nota pels pares i les mares

Na Mailen ha descobert que devia ser al plafó de fora! 


Hem trobat un altre tresor pero teniem un problema! No hi havia una moneda per cadascú! Així que hem pensat què podriem fer. Na Neus ens ha dit que ho podríem partir i na Caterina ha trobat que era millor partir les monedes grans! I així ho hem fet. Na Maria ens ha deixat un canivet i les hem partit amb molt de compte! 

A continuació hem mirat la següent pista: com si fes un pastís. Però on es fan els pastissos? En Pedro ens ha dit que al forn! I on hi havia forn? Al racó de la cuineta de classe! Na Laira l' ha trobat!! 


Hem contat que hi haguès una moneda per cadascú i sí, eren suficients! 


Ja només quedava la darrera pista: com feiem dimecres i dijous. N'Elena ha dit que dimecres i dijous eren dies de la setmana! I na Mailen ha cantat la cançó i ha vist que eren els dies de psico! Na Maria ens ha donat una altra pista calcetins i classe! Na Eva ens ha dit que devia ser la bossa dels calcetins de na Carme! Hem anat a mirar allà i na Malak els ha trobat! Hem estat super contents perquè haviem trobat la darrera pista! 


Ha set molt divertit! Hem pensat, hem jugat, ens em ajudat, hem compartit i hem trobat un tresor!! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada