Avui hem tornat a obrir el nostre restaurant!
Hem tingut el plaer de comptar amb cuineres expertes com són la mamà de na Neus, la mamà de n’Eva i la mamà de na Caterina!
Elles ens han ajudat a preparar un menú boníssim!
De 1r plat hem fet canapés de philadelphia i de paté de pato.
De 2n plat hem preparat una quiche de pernil dolç i formatge boníssima, que hem fet seguint les següents passes:
1r posem 4 ous
2n un pot petit de nata i una mica de llet
3r: El pernil dolç i el formatge
Desprès hem untat la llauna amb mantequilla
I finalment hem afegit sal, nou moscada i ho hem remenat tot
Al forn 40 minuts i llesta!
I de postres: la mamà de na Neus ha preparat una coca dolça que han tallat les cambreres, que aquesta vegada eren na Julia, n’Eva, na Neus i na Caterina
Les cambreres han preparat taula i han rebut als convidats acollint-los al restaurant i atenent totes les seves demandes!
Molt bona feina cambreres i cuineres!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada