APRENDRE ÉS DIVERTIT

APRENDRE ÉS DIVERTIT
ESTIMADES FAMÍLIES, US DONO LA BENVINGUDA AL BLOG DE 2n DE PRIMÀRIA A. AQUÍ ANIRÉ PENJANT MOLTES COSES SOBRE ELS VOSTRES FILLS I FILLES I PODREU ESTAR MÉS INFORMATS DE TOT EL QUE FEIM A L'AULA. ESPERO QUE US AGRADI. MOLTES GRÀCIES. SARA

TAULELL INFORMATIU

dijous, 31 de maig del 2018

Diada de Sant Ferran

Dimecres vam celebrar la festa del poble a l’escola, i vam convidar als avis que volguèssin venir.

A infantil vam fer diversos tallers i ens ho vam passar molt bé! 

Taller de cuina: Preparàvem pa amb tomata. Vam saber que antigament els nostres besavis feien el seu propi pa amb farina de blat, aigua i sal que treien de les salines. A més no anàven gaire al supermercat, i feien servir els productes de menjar que cultivàven a casa seva.

Jocs populars: Vam jugar a la xinga i a 1,2,3 pica paret. Ens ho vam passar molt bé! 

Vam escoltar la rondalla de s’estany pudent, que ens ensenya que no ens hem de barallar i que ens hem de portar bè amb les persones que ens envolten i ens estimen. 

Vam veure diferents animals. Amb els animals hi havia l’avi de n’Erik amb el seu pare que portàven un quic i l’àvia d’en Pedro, que portava peixets. A banda d’això vam veure una tortuga de terra de 10Kg, una de mar, un conill, un eriçó, pollets, ànecs petitets i un gosset. 


Taller de cuina: Aquesta vegada vam fer broquetes de formatge i raïm. Vam aprendre que el formatge es fa amb la llet i que se’n pot fer de vaca, cabra o ovella.

El darrer taller era el dels instruments i la vestimenta típica. Ens van ensenyar vestits de pagès i ens van deixar tocar la flauta, el tambor i les castanyoles. 

Finalment vam veure una ballada pagesa i vam esmorzar tots junts amb el que havíem preparat! 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada