APRENDRE ÉS DIVERTIT

APRENDRE ÉS DIVERTIT
ESTIMADES FAMÍLIES, US DONO LA BENVINGUDA AL BLOG DE 2n DE PRIMÀRIA A. AQUÍ ANIRÉ PENJANT MOLTES COSES SOBRE ELS VOSTRES FILLS I FILLES I PODREU ESTAR MÉS INFORMATS DE TOT EL QUE FEIM A L'AULA. ESPERO QUE US AGRADI. MOLTES GRÀCIES. SARA

TAULELL INFORMATIU

dilluns, 19 de novembre del 2018

CARTELLS COOPERATIUS

Els alumnes de la Roja hem realitzat 5 cartells, un per cada equip cooperatiu. Aquests cartells els penjarem als distints banys de l'escola. 

Per dur-los a terme entre tots vàrem estar parlant de la importància de cuidar el nostre entorn i quines accions des de l'escola podíem fer. Se'ls hi va ocórrer la idea de fer cartells on hi hagués tant dibuixos pels més petits que encara no saben llegar, i text, pels alumnes més grossos per així conscienciar-nos i conscienciar a tota l'escola de la importància d'estalviar l'aigua, no malgastar els papers contribuint així a la millora i la cura del medi ambient. 



Els cartells han quedat molt polits, cada nin i nina ha fet una petita pinzellada a través de l'escriptura o del dibuix, fomentant així el treball en grups. L'activitat ha anat molt bé i el resultat ha estat encara millor! Són uns ARTISTES!















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada